counter

Πάνος Ιωαννίδης: Η κούκλα αδελφή του Ελιάννα μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους!

Πάνος Ιωαννίδης: Η κούκλα αδελφή του Ελιάννα μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους!
Πάνος Ιωαννίδης: Η κούκλα αδελφή του Ελιάννα μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους!

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», εμφανίστηκε μέσω skype η αδελφή του Πάνου Ιωαννίδη, Ελιάννα.

Η κούκλα αδελφή του διάσημου σεφ και κριτή του MasterChef μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων.

Η Ελιάννα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star για τη σχέση της με τον Πάνο Ιωαννίδη: «Με τον Πάνο έχουμε μια διαφορά ηλικίας 10 ετών. Είμαστε πολύ δεμένοι και είναι πολύ υποστηρικτικός. Δεν έχω πολλές αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία γιατί έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Είναι πολύ προστατευτικός και γενικότερα κάνουμε πολύ παρέα και έχουμε πολύ ιδιαίτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι ο μεγάλος αδερφός και πάντα τον συμβουλεύομαι».

Μάλιστα, η Ελιάννα στη συνέχεια ανέφερε ότι από τη στιγμή που ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε ευρύτερα γνωστός, πολλές κοπέλες την προσέγγισαν για να τον γνωρίσουν, αλλά όλες τους ήταν πολύ ευγενικές: «Όσες με έχουν προσεγγίσει είναι με πολύ ευγενικό τρόπο, οπότε δεν αντιμετώπισα κάτι ιδιαίτερο ήταν με πολύ μεγάλο σεβασμό».

Κλείνοντας, η Ελιάννα μίλησε για τα κοσμήματα που φτιάχνει, λέγοντας πως είναι διαχρονικά και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Πάνος Ιωαννίδης αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του και για πρώτη φορά σήμερα είδαμε μια φωτογραφία στην οποία ο ίδιος συνοδεύει την αδελφή του στην εκκλησία για να παντρευτεί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR