counter

Πάνος Ιωαννίδης: Επτά πράγματα που δεν γνώριζες για τη ζωή του κριτή του MasterChef

Πάνος Ιωαννίδης: Επτά πράγματα που δεν γνώριζες για τη ζωή του κριτή του MasterChef
Πάνος Ιωαννίδης: Επτά πράγματα που δεν γνώριζες για τη ζωή του κριτή του MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης βρίσκεται και φέτος στην κριτική επιτροπή του MasterChef, αναζητώντας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Σωτήρη Κοντιζά τον επόμενο Έλληνα MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξακολουθεί να έχει τον τίτλο του γοητευτικού κριτή, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή.

Ο 44χρονος chef σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή Dot, είχε αποκαλύψει 7 σημαντικά στοιχεία της ζωής του, τα οποία και αξίζει να μάθεις.

1."Πριν από 10 χρόνια είχα μπει ως παίκτης στο Top Chef. Αποφάσισα όμως πως θα έπρεπε να αποχωρήσω, καθώς αν έμενα, θα έχανα δύο πολύ σημαντικές δουλειές".

2."Οι γυναίκες με προσέχουν πιο εύκολα πλέον στο δρόμο. Σε αυτό πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και η παρουσία μου στην τηλεόραση μέσα από το MasterChef"

3."Μέσα σε μια σχέση είμαι αρκετά ιδιότροπος. Ξέρω τι θέλω, ξέρω τι δεν θέλω και δεν μπορώ κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές".

4."Μικρός ήμουν αρκετά αντιδραστικός."

5."Σε νεαρή ηλικία, έχω δουλέψει σε ξυλουργείο, έχω πουλήσει παράνομα κοσμήματα σε νησιά και με έχουν πάει στο Αστυνομικό Τμήμα"

6."Φοράω πάντα το δαχτυλίδι που είχε σχεδιάσει ο πατέρας μου, ο οποίος ήταν σχεδιαστής κοσμημάτων και δεν ζει πλέον."

7.'Όταν έχασα τον πατέρα μου είναι ένα γερό "χαστούκ"ι. Βρέθηκα ξαφνικά να έχω να κάνω κουμάντο σε 500 πράγματα. Από το άγχος μου ξεκίνησα τότε να βγάζω λευκές τρίχες."

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR