counter

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει ακόμα εργένης!

Πάνος Ιωαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει ακόμα εργένης!
Πάνος Ιωαννίδης: Αυτός είναι ο λόγος που παραμένει ακόμα εργένης!

Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συνεργασία του με το ελληνικό MasterChef, τα τελευταία δύο χρόνια. Ο γοητευτικός κριτής του reality μαγειρικής, εντυπωσίασε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, τους τηλεθεατές, με το γυναικείο κοινό να αναζητά περισσότερες πληροφορίες για εκείνον.

Μιλώντας στο Down Town Κύπρου, ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχεται: «Δεν με θεωρώ sexy, ούτε πάρα πολύ όμορφο. Δεν λέω ότι είμαι άσχημος, αλλά σίγουρα δεν είμαι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω μία απλή εξωτερική εμφάνιση. Δεν είμαι νάρκισσος, ούτε πιστεύω ότι είμαι κάτι σπουδαίο εξωτερικά γιατί δεν είμαι!»

Όσο για τον λόγο που ακόμη παραμένει εργένης:«Πάντα έκανα μακροχρόνιες σχέσεις. Από δύο, μέχρι οκτώ χρόνια. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων, δεν μου αρέσουν οι επιπολαιότητες. Ωστόσο, ποτέ δεν έγινε μέσα μου αυτό το “κλικ” για να παντρευτώ. Δεν θα σου μιλήσω για την εξωτερική εμφάνιση, αλλά για το βασικότερο για μένα, που είναι ο χαρακτήρας. Για να βρω, λοιπόν, τη σύντροφο με την οποία θα θελήσω να κάνω οικογένεια και να κρατήσει αυτό, θα πρέπει να μου εμπνεύσει ασφάλεια κι εμπιστοσύνη. Να είναι δίπλα μου, να με στηρίζει, να μην υπάρχει ανταγωνισμός, να είναι εκεί σε όλα. Χωρίς όμως να χάνονται οι ρόλοι και η γυναίκα να γίνεται ο «άντρας» της σχέσης. Γιατί πολλές γυναίκες σήμερα κάνουν αυτό το λάθος και οι σχέσεις γκρεμίζονται οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR