counter

Πάνος Γκόγκος - Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης, η σκηνή του θανάτου, η σύζυγος και η κόρη του

Πάνος Γκόγκος - Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης, η σκηνή του θανάτου, η σύζυγος και η κόρη του
Πάνος Γκόγκος - Σασμός: Ο Μάρκος Βρουλάκης, η σκηνή του θανάτου, η σύζυγος και η κόρη του

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη ο Πάνος Γκόγκος. Ο τηλεοπτικός Μάρκος Βρουλάκης του "Σασμού" αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον ρόλο του στη δραματική σειρά, τη ζωή του, την κόρη του, αλλά και τη σύζυγό του, Έστερ Μαστρογιάννη.

Πως πήρε τον ρόλο στον "Σασμό;"

"Μου τηλεφώνησε ο Κώστας Κωστόπουλος, ο σκηνοθέτης και μου είπε για έναν ρόλο που μου ταιριάζει πάρα πολύ. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε, μου άρεσε πάρα πολύ και είπα το ναι χωρίς δεύτερη σκέψη. Η σκηνή του φόνου ήταν πολύ δύσκολη, είχα πάρα πολύ ζέστη. Με την Κρήτη δεν έχω σχέση και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έχω κάνει δύο φορές τον ρόλο του Κρητικού, αλλά δεν έχω πάει στην Κρήτη", δήλωσε αρχικά ο Πάνος Γκόγκος.

Σχετικά με τη σειρά που συμμετείχε στο Ιράν, απάντησε: "Ήμουν εκεί πριν από δύο χρόνια. Έκανα τον Ρωμαίο στρατηγό, έμεινα 4 μήνες και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα σε 5 χρόνια. Μιλάγαμε αρχαία ελληνικά. Ακούστηκε ότι ίσως το δώσουν στο Netflix. Ήμουν με τον Νίκο Πουρσανίδη, τον Μάνο Πίντζη, τον Γιάννη Σπαλιάρα και τη Χριστίνα Σωτηρίου. Σηκωνόμασταν στις 5μιση το πρωί και περιμέναμε μέσα στον ήλιο μέχρι να έρθει η σειρά μας να παίξουμε. Είναι μία από τις πιο ακριβές ιρανικές παραγωγές στην ιστορία".

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, την κόρη του και τη γνωριμία με τη σύζυγό του, Έστερ Μαστρογιάννη, ο Πάνος Γκόγκος απάντησε: "Είμαστε μαζί από το 2007 και είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια. Τόσο είναι η κορούλα μας. Η γνωριμία έγινε όταν είχε έρθει σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή που δούλευα. Μου άρεσε γιατί είναι σαν κι εμένα, χαμηλών τόνων. Μιλήσαμε κι αυτό ήταν, με την πρώτη ματιά".

Τέλος ο Πάνος Γκόγκος εξομολογήθηκε: "Γεννήθηκα στη Γερμανία. Έζησα 10 χρόνια στο Αννόβερο. Μετά ήρθαμε στα Τρίκαλα και μετά τον στρατό ήρθα στην Αθήνα. Δούλευα στην εστίαση πάρα πολλά χρόνια για να βοηθήσω την οικογένεια. Είμαστε έξι αδέρφια".

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR