counter

Πάνος Δημάκης: Το “γεράκι” του “The Chase” έγινε θείος- Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Πάνος Δημάκης: Το “γεράκι” του “The Chase” έγινε θείος- Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram
Πάνος Δημάκης: Το “γεράκι” του “The Chase” έγινε θείος- Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η Μαρία Μπεκατώρου καθημερινά παρουσιάζει το παιχνίδι γνώσεων “The Chase”, μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια έχει στο πλευρό της τέσσερις chasers, που αναμετριόνται με τους παίκτες.

Ένας από αυτούς είναι ο Πάνος Δημάκης, ο οποίος είναι το “γεράκι”.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε δηλώσει: «Όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν διακοπές στη Μάνη, δούλευα και ταυτόχρονα. Μου είπαν να μιλήσουμε για το οικονομικό, τους απάντησα “δεν με θέλετε για παίκτη;”, και εκεί κατάλαβα ότι κάτι άλλο θέλουν, δεν το ήξερα το παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι θα έκανα αίτηση για να παίξω, αλλά με προσέγγισαν για την θέση του Chaser. Πέρασα 3 μήνες από απανωτά τεστ για να με επιλέξουν. Το ότι με σκέφτηκαν δεν σήμαινε ότι θα πάρω και τη δουλειά. Μου πήραν συνέντευξη 7 άτομα, κάναμε τεστ γνώσεων και μετά με δοκίμασαν και στον φακό».

Ποιος είναι ο Πάνος Δημάκης

Μάλιστα, ο Πάνος Δημάκης είναι μεταφραστής και ασχολείται με τη συγγραφή.

Όταν μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, είχε δηλώσει: «Από όλα τα τηλεπαιχνίδια που έχω πάει έχω κερδίσει λίγο κάτω από 200.000 ευρώ. Το επάγγελμά μου είναι μεταφραστής, μεταφράζω λογοτεχνία, νομικά, οικονομικά κείμενα, και διδάσκω και ξένες γλώσσες. Έχω μεταφράσει 2 βιβλία του Καζαντζάκη, στα αγγλικά, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τις ιδέες του Καζαντζάκη στο κοινό, είναι μία μεγάλη ευθύνη. Έχω μεταφράσει τον “Καπετάν Μιχάλη” και το ακυκλοφόρητο μυθιστόρημά του με τίτλο “Ανήφορος”, θα είναι παγκόσμια πρώτη μετάφραση.

Τώρα τελευταία ασχολούμαι και με τη συγγραφή, ξεκίνησα με κάποια λεξικά, η μεγάλη μου αγάπη είναι τα μυθιστορήματα, έχω γράψει τις “Δεκαεπτά Κλωστές”, είναι η ιστορία του πιο άγριου εγκλήματος στην Ελλάδα σε καιρό ειρήνης. Από τους πρώτους που το διάβασαν ήταν η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, και το αγάπησε».

Το “γεράκι” του “The Chase” έγινε θείος

Ο Πάνος Δημάκης ανήμερα του Πάσχα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έγινε θείος.

Το “γεράκι” του “The Chase” δημοσίευσε μια φωτογραφία με το χεράκι του νεογέννητου ανιψιού του και όπως τόνισε ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση του Πάνου Δημάκη

«Σήμερα, ανήμερα Πάσχα, είναι τα γενέθλιά μου. Φέτος, όμως, πήρα το καλύτερο δώρο του κόσμου: τον ανιψιό μου, που εδώ και 10 μέρες μάς κάνει τη ζωή πιο γλυκιά. Χρόνια πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη και να μην ξεχνάμε ότι η αθωότητα πάντα προσπαθεί εξ απαλών ονύχων να σώσει τον κόσμο», έγραψε ο Πάνος Δημάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Δημάκη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR