counter

Πάνος Δημάκης: Η απάντηση για το "παράπονο" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τη σειρά "17 Κλωστές"

Πάνος Δημάκης: Η απάντηση για το "παράπονο" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τη σειρά "17 Κλωστές"
Πάνος Δημάκης: Η απάντηση για το "παράπονο" της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για τη σειρά "17 Κλωστές"

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο Πάνος Δημάκης, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του βιβλίου "17 Κλωστές", από το οποίο έχει εμπνευστεί η Μιρέλλα Παπαοικονόμου το σενάριο για την ομώνυμη σειρά που σκηνοθέτησε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Ο Πάνος Δημάκης, μεταξύ άλλων, απάντησε στους δημοσιογράφους για το “παράπονο” της Μιρέλλας Παπαοικονόμου για το γεγονός ότι στη σειρά δεν ακούγεται το όνομά της, παρά μόνο του σκηνοθέτη, Σωτήρη Τσαφούλια.

«Στις 17 Κλωστές έχω γράψει εγώ το σενάριο και ο Σωτήρης Τσαφούλιας έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Φέτος, είναι η πρώτη φορά που δεν άκουσα το όνομά μου, λένε όλοι “η σειρά του Τσαφούλια” μπορεί να είναι ένα τυχαίο γεγονός», είχε πει χαρακτηριστικά η σεναριογράφος στην εκπομπή “Στούντιο 4”.

Δείτε επίσης! Χείμαρρος ο Σωτήρης Τσαφούλιας για τον Πάνο Βλάχο: "Είναι ένα πολύ ευαίσθητο πλάσμα, είχε συσσωρευθεί κάτι στη ψυχή του"

Όσα είπε ο Πάνος Δημάκης

«Τα σχόλια για τη σειρά είναι διθυραμβικά, νομίζω ότι έχει καταπλήξει τον κόσμο. Ο συνδυασμός όλων αυτών των συντελεστών δεν θα μπορούσε να μη δώσει αυτό το αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά ο Πάνος Δημάκης.

Για την Μιρέλλα Παπαοικονόμου, είπε: «Υποθέτω ότι θα ήθελε – και δικαίως αν με ρωτάτε – να ακούγεται το όνομά της λίγο παραπάνω με πιο πολλές λεπτομέρειες, γιατί η ίδια έχει μία τεράστια ιστορία».

Αναφορικά με τον Πάνο Βλάχο, οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, απάντησε: «Εγώ θα σας πω τη δική μου εμπειρία με τον Πάνο Βλάχο. Την ημέρα που είχα κι εγώ ένα μικρό γύρισμα μαζί του στη σειρά ήταν με ένα μήλο όλη την ημέρα. Όχι μόνο έχασε κιλά, ήθελε να νιώσει στο πετσί του τη στέρηση, να νιώσει ανήμπορος. Αυτό ίσως έχει περάσει στο ντούκου από κάποιους δημοσιογράφους και να έχουν δώσει έμφαση σε άλλες πτυχές της προσωπικότητάς του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή “Super Κατερίνα”.

*Πηγή φωτογραφιών: NDP & PapadakisPress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR