counter

Πάνος Βλάχος: Οι σπουδές στα ναυτιλιακά, η σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο ρόλος του στη σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας''

Πάνος Βλάχος: Οι σπουδές στα ναυτιλιακά, η σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο ρόλος του στη σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας''
Πάνος Βλάχος: Οι σπουδές στα ναυτιλιακά, η σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο ρόλος του στη σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας''

Ο Πάνος Βλάχος είναι Έλληνας ηθοποιός και τραγουδοποιός και φέτος τον βλέπουμε στον ΑΝΤ1 και την σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας''. Το κοινό, ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για εκείνον και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς το βιογραφικό του.

Πάνος Βλάχος: Η ηλικία και ηι καταγωγή

  • Ο Πάνος Βλάχος γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου το 1985, στην Βούλα και η ηλικία του είναι 37 ετών, ενώ η καταγωγή του είναι από την Καλοσκοπή Φωκίδας.
  • Σπούδασε στο Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εργάστηκε για μικρό χρονικό διάστημα σε μία ναυτιλιακή εταιρία στη Βούλα Αττικής ενώ παράλληλα ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο και το θέατρο. Αργότερα σπούδασε στο «Νέο ελληνικό θέατρο» του Γιώργου Αρμένη και ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως ηθοποιός.

Πάνος Βλάχος: Οι σειρές και το θέατρο

  • Ο Πάνος Βλάχος παίζει κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά, ακορντεόν, κοντραμπάσο και παραδοσιακά κρουστά.
  • Στο θέατρο έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Μαυρίκιο, Νίκο Καραθάνο, Λάκη Λαζόπουλο, Πέτρο Φιλιππίδη, Κώστα Γάκη, Γιάννη Κακλέα και τον Νίκο Καλογερόπουλο με τον οποίον ξεκίνησε την καριέρα του. Το καλοκαίρι του 2014 έπαιξε στην Επίδαυρο τον ρόλο του Ξανθία, στους Βατράχους του Αριστοφάνη.
  • Ο Πάνος Βλάχος έγινε ευρύτερα γνωστός, μέσα από τις σειρές Η Ζωή της Άλλης, Οι Βασιλιάδες και Μην αρχίζεις τη μουρμούρα.

  • Την άνοιξη του 2016, ξεκίνησε να δουλεύει ως ηθοποιός στην πρώτη του παράσταση στην Αμερική,το "Mistero Buffo" του Dario Fo. Αρχικά, παίχτηκε στο θέατρο "Balcony" της Νέας Υόρκης και από τα μέσα του 2017, συνεχίζει να παίζεται στο fringe festival του Χόλυγουντ. Επίσης, έδωσε και την πρώτη του συναυλία στην Νέα Υόρκη, μαζί με τους Lauren Wright and Peyton Tucker που έχουν κάνει μαζί ένα σχήμα, στον μουσικό χώρο Silvana Harlem.

Πάνος Βλάχος: Η σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz με την σχέση τους να κρατάει χρόνια. Οι δυο τους, έχουν καταφέρει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι πάντα επιλεκτικές. 

Πάνος Βλάχος: Ο ρόλος στη σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας''

Ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστεί στην σειρά ''Εκτός Υπηρεσίας'' ως Αλέκος Δάκουρας.

Έχει κάνει το κρατητήριο φωλιά ερωτικών συνευρέσεων. Αρραβωνιασμένος με την Σωτηρία Νερατζάκη (κόρη βουλευτή) από το Καμπανάκι. Λέει το «ναι» σε ένα γάμο από ανάγκη και όχι από έρωτα, αλλά παράλληλα θα έκανε και τα πάντα για να τον αποφύγει…

Η αναδουλειά στο αστυνομικό τμήμα τού έχει προσθέσει τα χρέη ναυαγοσώστη.

 

Η ακόρεστη δίψα του για έρωτα, αλλά και για την Σκανδιναβία τον έχει βάλει στο hall of fame των Greek lovers του νησιού. Εξάλλου, έχει διδαχτεί από το μεγαλύτερο καμάκι των 80’ς που πια έχει την ταβέρνα του χωριού (τον Γιάνναρο).

Αποτελεί τα «μπράτσα» του τμήματος με τον Μένιο να αποτελεί το «μυαλό». Εύκολος και γρήγορος στις ιδέες, στην κριτική και τα συμπεράσματα! Έχει, όμως, μια ευαίσθητη πλευρά που την κρύβει ακόμα και από τον ίδιο του τον εαυτό…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR