counter

Πανικός για τα παπούτσια της Victoria Βeckam! Πόσο πουλήθηκε το φθηνότερο;

Πανικός για τα παπούτσια της Victoria Βeckam! Πόσο πουλήθηκε το φθηνότερο;
Πανικός για τα παπούτσια της Victoria Βeckam! Πόσο πουλήθηκε το φθηνότερο;

Ανάρπαστα έγιναν τα πανάκριβα παπούτσια και ρούχα που έβγαλαν στο "σφυρί" η Victoria και ο David Beckham! Οι απανταχού fashionistas, και όχι μόνο, έσπευσαν να αγοράσουν "κοψοχρονιά" τα πανάκριβα παπούτσια που έχει φορέσει κατά καιρούς η Victoria Beckham στις δημόσιες εμφανίσεις της. Τιμή εκκίνησης για ένα από τα κομμάτια της πλούσιας συλλογής; 20 ευρώ!

H Victoria Beckham θέλοντας να βοηθήσει τα χιλιάδες θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες άδειασε την ντουλάπα της και πούλησε τα πανάκριβα παπούτσια και ρούχα της σε φιλανθρωπικό μπαζάρ σε τιμές κάτω του κόστους! Πανάκριβα κομμάτια από τη προσωπική της γκαρνταρόμπα βγήκαν στο σφυρί, με σκοπό να διατεθούν τα έσοδα στον Ερυθρό Σταυρό. Ανάμεσα στις γόβες στιλέτο, τα σανδάλια, τις μπότες και τα πέδιλα, υπήρχαν και φορεματάκια, tops και κοστούμια του David Beckham

Η Victoria Beckham μετά το τέλος του bazaar ανέβασε φωτογραφία από τα άδεια ράφια του bazzar στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση του: "Σας ευχαριστώ όλους που ψωνίσατε σήμερα. Συγκεντρώσαμε αρκετά χρήματα για τον Ερυθρό Σταυρό! Συγχαρητήρια!" έγραψε η Victoria.

Βέβαια δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαν το μπαζάρ σαν ευκαιρία για να βγάλουν μεροκάματο. Έτσι στήθηκαν στην ουρά, αγόρασαν κομμάτια από την γκαρνταρόμπα της Victoria και στη συνέχεια τα έβγαλαν προς πώληση στο Ebay με τιμές δεκαπλάσιες απ' ότι τα αγόρασαν!

Η γκαρνταρόμπα της Victoria Beckham, διαθέτει χιλιάδες ζευγάρια παπούτσια και ρούχα και όλα είναι σε άριστη κατάσταση, καθώς σπάνια τα έχει φορέσει περισσότερο από μια φορές!

Το μπαζάρ με τα 100 ζευγάρια παπούτσια και ρούχα από την γκαρνταρόμπα της συγκέντρωσε μεγάλο χρηματικό ποσό! Αυτή η φιλανθρωπική ενέργεια της Victoria Beckham, δεν μας εκπλήσσει, καθώς το πρώην μέλος των Spice Girls μας έχει δείξει και στο παρελθόν το φιλανθρωπικό της προφίλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR