counter

Παναγιωτοπούλου - Ρήγας: Η νέα, απρόσμενη εξέλιξη στην κόντρα τους

Παναγιωτοπούλου - Ρήγας: Η νέα, απρόσμενη εξέλιξη στην κόντρα τους
Παναγιωτοπούλου - Ρήγας: Η νέα, απρόσμενη εξέλιξη στην κόντρα τους

Πρωινό

Έντονη είναι η κόντρα ανάμεσα στην Άννα Παναγιωτοπούλου και στον Αλέξανδρο Ρήγα όπου αν και είναι για χρόνια φίλοι η σχέση των δυο ηθοποιών φαίνεται να μην πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αρχικά ήταν οι δηλώσεις της, στην συνέχεια ήρθε η καυστική επιστολή από τον Αλέξανδρου Ρήγα, έπειτα μια τάση για συμφιλίωση και την Πέμπτη ένα εξώδικο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Παναγιωτοπούλου παραδέχτηκε πως υποβλήθηκε σε φραστικές υπερβολές και όπως δήλωσε και η ίδια λύνοντας το θέμα που έχει δημιουργηθεί: «Δεν θεωρώ κλέφτη, ούτε απατεώνα τον Αλέξανδρο Ρήγα! Μέσα σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και επειδή αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά που ετοιμάζαμε με το Glorious, ειπώθηκαν πράγματα που φυσικά δεν τα εννοώ όπως ακούστηκαν! Ο τρόπος και η ταχύτητα με την οποία έγιναν τα πράγματα και η πίκρα για τη διάλυση της δουλειάς με οδήγησαν σε κάποιες φραστικές υπερβολές… Δεν θεωρώ κλέφτη τον Αλέξανδρο ούτε και απατεώνα, θέλω να ξεκαθαριστεί αυτό…Με πίκρανε συναισθηματικά γιατί δεν με στήριξε σε όλο αυτό που έγινε με την επιχείρηση, η οποία με… πέταξε εκτός, αλλά μέχρι εκεί!

Δείτε το VIDEO

Διαβάστε επίσηςΡήγας: Η απάντηση στις κατηγορίες της Παναγιωτοπούλου για απάτη

Διαβάστε επίσηςΠαναγιωτοπούλου - Ρήγας: Η μεγάλη ανατροπή στη κόντρα τους

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR