counter

Παναγιώτης Τριβυζάς: Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και η απάντηση για το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους

Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Το βράδυ της Δευτέρας 3 Ιανουαρίου ο Παναγιώτης Τριβυζάς έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες με αφορμή την παρουσία του σε βραδινή εκδήλωση.

Ο ίδιος απάντησε στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και στα όσα ειπώθηκαν σχετικά με το “τρίτο πρόσωπο” στον γάμο τους.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Σταυρούλα Χρυσαειδή: To on camera “καρφί” της για το τρίτο πρόσωπο, μετά τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Τριβυζά

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει ήδη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor All Star”.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς

«Να ευχηθώ υγεία σε όλους του παίκτες και ο κάθε ένας με τους στόχους που έχει βάλει να τους εκπληρώσει. Δεν έχω καμία επικοινωνία με τη Σταυρούλα. Μου μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα, δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά. Δεν θα επικοινωνήσω στο Survivor με την Σταυρούλα. Έχουμε χωρίσει, έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Δεν θα υπάρξει επανασύνδεση. Είμαι χαμογελαστός, δεν είμαι καθόλου στεναχωρημένος. Στο ποτέ μην πεις ποτέ. Ήταν κοινή μας απόφαση το διαζύγιο. Δεν χωρίσαμε επειδή πήγε στο Survivor All Star», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR