counter

Παναγιώτης Ψωμιάδης: "Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσε το κορμί μου κι είχα πέντε κατάγματα"

Τον Παναγιώτη Ψωμιάδη υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης στο «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός, επιχειρηματίας και πρόσφατα αγρότης της «Φάρμας» μίλησε, μεταξύ άλλων, για την περιουσία που έχασε μέσα σε δύο χρόνια, αλλά και για την εμπειρία του στο ριάλιτι περιπέτειας και τους λόγους που αποχώρησε.

«Μέσα σε δύο χρόνια σκότωσα τη μισή μου περιουσία που ήταν τεράστια και δεν αποκτήθηκε από την πολιτική. Από επτά χρονών δουλεύω. Αγορασμένη πριν σαράντα χρόνια. Τη σκότωσα για να κρατηθώ ψυχολογικά. Έχω οικογένεια, πάνω από όλα τα παιδιά μου» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Κατόπιν, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης περιέγραψε την εμπειρία του στη «Φάρμα» και εξήγησε γιατί αποχώρησε οικειοθελώς.

«Δεν περίμεναν ότι θα αντέξω τόσο πολύ. Πέρασα πολύ ωραία. Η Φάρμα ήταν ένα μεγάλο σχολείο, ένα πανεπιστήμιο. Πότε θα ξαναζήσω τέτοια εμπειρία; Βγήκα άλλος άνθρωπος, αναθεώρησα πάρα πολλά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1. Ευχαριστώ ειλικρινά. Βγήκα διαφορετικός άνθρωπος. Γνώρισα 17 νέα παιδιά, αυτά ήταν παιδιά μου και εγγόνια μου. Και άντεξα. Έφυγα από τη Φάρμα επειδή πονούσε το κορμί μου κι είχα πέντε κατάγματα, είχα το πόδι μου.

Δέκα χρόνια σταμάτησε να χτυπά το τηλέφωνο. Χτύπησε μόνο με τον Ζορό, με την Φάρμα και σε έξι μήνες θα χτυπήσει πάλι με κάτι άλλο που ετοιμάζομαι να κάνω. Τηλεοπτικό. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ όλες οι τηλεοράσεις ήταν πίσω μου. Έβηχα και νόμιζαν πως θα πω κάτι. Ε αυτό δεν είναι άδικο; Εγώ δεν πείραξα, μόνο βοήθησα κόσμο. Η οικογένειά μου και πέντε φίλοι με βοήθησαν. Οι ψυχολόγοι έρχονται σε εμένα και τους μαθαίνω. Εγώ είμαι σχολείο. Η καλύτερη επιστήμη ήταν το πεζοδρόμιο» εξήγησε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR