counter

Παναγιώτης Πετράκης: Με αυτούς τους ανθρώπους δε θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί

Παναγιώτης Πετράκης: Με αυτούς τους ανθρώπους δε θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί
Παναγιώτης Πετράκης: Με αυτούς τους ανθρώπους δε θα ήθελε να ξανασυνεργαστεί

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν ο Παναγιώτης Πετράκης, μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια ενώ αναφέρθηκε και στις συνεργασίες που δε θα ήθελε να επαναλάβει εξηγώντας το γιατί.  

Σου λείπει η τηλεόραση; 

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, μ' έχει υπερκαλύψει το θέατρο, είμαι πολύ γεμάτος έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα. Οχι ότι δεν αγαπώ την τηλεόραση, την αγαπώ πολύ, είναι μία εντελώς διαφορετική διεργασία υποκριτική για εμένα, αλλά θα έρθει όταν πρέπει. Έχω αρχίσει να εμπιστεύομαι περισσότερο τη βούληση του θεού, ο οποίος ξέρει πότε πρέπει να σου στείλει και τι πρέπει να σου στείλει, το σωστό καιρό». 

Τι δεν θα ήθελες να ξανασυμβεί στη ζωή σου; 

«Συνεργασίες με δύστροπους και μίζερους ανθρώπους. Στη δουλειά μου θέλω να κάνω με γενναιόδωρους, αισιόδοξους και χαμογελαστούς ανθρώπους, που μέσα τους έχουν αγάπη». 

Σου έχουν συμβεί στο παρελθόν τέτοιες συνεργασίες; 

«Ναι, βέβαια, έχει τύχει να μου συμβούν και κάνουν τη δουλειά πολύ δύσκολη, δεν είναι ωραίο. Με τον άνθρωπο που μου δημιουργεί πρόβλημα δεν θα συνεργαζόμουν πάλι, κι είναι 2-3 άνθρωποι που δεν θα ήθελα να συνεργαστώ. Βρίσκω τον τρόπο να μπορέσω να ελιχθώ, γιατί είμαι καλόβολος, ώστε να μπορώ να μένω «αλώβητος». Δεν θέλω να μου δυσκολεύουν τη ζωή. Πέρα από το αντικείμενο της δουλειάς, οι συνάδελφοι, το έμψυχο περιβάλλον, αρχίζει να έχει πολύ περισσότερη σημασία για μένα απ' ό,τι ο ρόλος». 

Συμβιβάζεσαι; 

«Μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, ν' αλλάζω, να δοκιμάζω καινούργια, θέλω να κάνω την δουλειά μου μ' επαγγελματισμό, ευθύνη, αίσθηση καθήκοντος, αγάπη». 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR