counter

Παναγιώτης Πετράκης: "Δε θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου από..."

Παναγιώτης Πετράκης: "Δε θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου από..."
Παναγιώτης Πετράκης: "Δε θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου από..."

Παναγιώτης Πετράκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μιλώντας για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή. Ανάμεσα στα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης εκμυστηρεύτηκε και την πιο δύσκολη στιγμή που έχει βιώσει μέχρι τώρα.

-Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σου; Όταν βρήκα νεκρή την γιαγιά μου. Επρόκειτο για μια γυναίκα που με μεγάλωσε μαζί με την μητέρα μου και τον πατέρα μου, ήταν κάθε μέρα στο σπίτι, είχαμε και εξαιρετική σχέση και ήταν πολύ μικρή. Να φανταστείς ότι μου απαγόρευε να την λέω «γιαγιά», την έλεγα «Μαίρη» από παιδάκι. Μπορεί να τσακωνόμασταν συνέχεια, αλλά είχαμε μια πολύ αγαπησιάρη σχέση. Έμαθα πολλά από εκείνη. Παιδάκι με έπαιρνε μαζί της και βγαίναμε σε club, για τέτοια γιαγιά μιλάμε. Μια πολύ κοκέτα γυναίκα, φινετσάτη. Αγαπιόμασταν πάρα πολύ. Την «έχασα» όταν ήμουν 17 χρονών. Κι έγινε με περίεργο τρόπο…

-Τι εννοείς; Θα μπορούσαν να την είχαν βρει 3 άτομα πριν από μένα, αλλά ήταν σαν να ήθελε να την βρω εγώ. Είναι πολύ βαρύ. Με έχει πληγώσει απόλυτα, δεν θυμάμαι να έχω κλάψει τόσο πολύ στη ζωή μου για οτιδήποτε άλλο. Με κάποιο περίεργο μεταφυσικό τρόπο την αισθάνομαι πάρα πολύ κοντά μου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR