counter

Παναγιώτης Παρούσος: Όταν ο παίκτης του "Game of Love" είχε εμφανιστεί ολόγυμνος στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο"

Το Game of Love, το νέο ερωτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1, που όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 21.00 και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο.  

Τι θα δούμε; Παίκτες έτοιμους για όλα «στο παιχνίδι σχέσεων», με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 €. 

Ένας από τους 14 διαγωνιζόμενους είναι και ο 28χρονος Παναγιώτης Παρούσος. Ο ίδιος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών του Παντείου πανεπιστημίου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο City University of London.

Του αρέσει πολύ η γυμναστική και κύρια επαγγελματική του ασχολία είναι οι επιχειρήσεις. Παράλληλα ασχολείται με το μόντελινγκ και τις δημόσιες σχέσεις.

Τον Παναγιώτη Παρούσο τον είχαμε δει ξανά στην τηλεόρασης του ΑΝΤ1 αρκετά χρόνια πριν, όταν είχε λάβει μέρος στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Ο 28χρονος παίκτης του Game of Love, είχε εμφανιστεί μάλιστα στη σκηνή ολόγυμνος μαζί με έναν φίλο του και οι δυο τους κάλυπταν τα επίμαχα σημεία με δίσκους βινυλίου.

Η εμφάνιση αυτή είχε προκαλέσει μάλιστα τον έντονο καβγά της Ευγενίας Μανωλίδου και του Ηλία Ψινάκη, που βρίσκονταν τότε στην κριτική επιτροπή του show.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο παραπάνω video.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR