counter

Παναγιώτης Φασούλας: Η εξομολόγηση για το τέλος της καριέρας του και την ασθένεια του γιου του

Στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 “Είμαστε Μαζί” και τον Αντώνη Βλοντάκη έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη ο Παναγιώτης Φασούλας.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα του στα παρκέ και στην ολοκλήρωσή της, αλλά και στην αγαπημένη του οικογένεια.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Φασούλας

«Όταν τελειώνεις την καριέρα σου είναι σαν ένας μικρός θάνατος. Δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αυτό, νομίζει ότι κλωτσάς μια μπάλα ή να βάζεις μια μπάλα σ’ ένα καλάθι είναι κάτι εύκολο που “θα μπορούσα να κάνω κι εγώ αλλά εμένα με κέρδισαν τα γράμματα”, λέει ο άλλος.

Την ώρα που τελειώνει η καριέρα σου στα 37-38-39 την ίδια ώρα οι συμμαθητές σου ξεκινάνε την πραγματική ζωή. Εκείνη την ώρα εσύ είσαι συνταξιούχος - ούτε καν συνταξιούχος γιατί δεν παίρνεις σύνταξη - είσαι απόμαχος και εκείνοι είναι στο peak της καριέρας τους. Κάθε μέρα διαβάζω για κάποιον που λέει ότι έπαθε κατάθλιψη. Δεν έπαθες κατάθλιψη αδερφέ, στενοχωρημένος είσαι επειδή δεν παίρνεις άλλα λεφτά, επειδή το ομόλογο έπεσε έξω, γιατί σε χώρισε η γυναίκα σου», είπε ο Παναγιώτης Φασούλας.

Για την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, το λάθος που του χρεώνουν για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπήρξα ανεπαρκής από το μπάσκετ ως την πολιτική. Με εκνευρίζει πάντα που πρέπει να απολογούμαι για το λάθος στον ΠΑΟΚ».

«Δεν κλονίστηκε ο γάμος μου με τη γυναίκα μου όταν αρρώστησε ο γιος μας. Δεν είπα “γιατί σε εμένα θεέ μου”. Τα προβλήματα είναι για όλους τους ανθρώπους. Δεν θα με δεις στο Instagram να βγάζω φωτογραφίες “ευλογημένος” στο Ντουμπάι. Όταν προκαλείς συνεχώς πόσο ευτυχισμένος είσαι και μετά βγαίνεις και λες “έπαθε το παιδί μου λευχαιμία” και τι θες να σε λυπηθούμε αδελφέ; Μας έχεις φλομώσει στην ευτυχία. Εμείς δώσαμε τον αγώνα μας, το δημοσιοποιήσαμε όταν το παιδί μας ζήτησε να γνωρίζουν οι γονείς που τα παιδιά τους βρίσκονται σε αυτή τη φάση, ότι υπάρχει μέλλον», ανέφερε ο Παναγιώτης Φασούλας για την ασθένεια του γιου.

Ακόμη, ο ίδιος μίλησε για την ενασχόληση της κόρης του με το μπάσκετ.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR