counter

Παναγιώτα Βλαντή: Η ερώτηση που της κάνουν και την φέρνουν σε δύσκολη θέση

Παναγιώτα Βλαντή: Η ερώτηση που της κάνουν και την φέρνουν σε δύσκολη θέση
Παναγιώτα Βλαντή: Η ερώτηση που της κάνουν και την φέρνουν σε δύσκολη θέση

Στην εκπομπή “Κυψέλη” και στη δημοσιογράφο Έρση Βαρδάκη παραχώρησε συνέντευξη η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Άσε μας ρε μαμά”, αποκάλυψε την άκομψη ερώτηση που της κάνουν και την φέρνουν σε δύσκολη θέση.

«Είναι πάρα πολύ άκομψη ερώτηση να σε ρωτούν αν θα κάνεις παιδί ή αν θες να κάνεις παιδί. Εμένα με ενοχλεί ιδιαιτέρως αυτό και εκεί θα ήθελα οι δημοσιογράφοι να σέβονται τις γυναίκες. Σε έναν άντρα δεν κάνουν την ερώτηση αυτή ποτέ, στις γυναίκες την κάνουν και ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι η σχέση της γυναίκας με τον χρόνο είναι διαφορετική από αυτή που έχει ο άντρας με τον χρόνο σε σχέση με το παιδί» είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ψυχανάλυση που έχει κάνει και την έχει βοηθήσει αρκετά:  «Η ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια, με κάποιες διακοπές και κάποια διαλείμματα, έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Είναι κάτι το οποίο το οποίο ήθελα πάρα πολύ όταν δεν μπορούσα να διαχειριστώ δικά μου θέματα. Χρειαζόμουν βοήθεια και δεν δείλιασα στιγμή να τη ζητήσω. Οι υγιείς θέλουν να κάνουν ψυχανάλυση απλώς υπάρχουν ταμπού».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή:

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR