counter

Παναγιώτα Βλαντή: “Δεν έχω καταλάβει διαφορά στο γάμο μου”

Παναγιώτα Βλαντή: “Δεν έχω καταλάβει διαφορά στο γάμο μου”
Παναγιώτα Βλαντή: “Δεν έχω καταλάβει διαφορά στο γάμο μου”

Καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά ενώ αναφέρθηκε στις προσωπικές της ανασφάλειες αλλά και στο πως νιώθει μετά από έναν χρόνο γάμου.

Παναγιώτα Βλαντή – Όσα εξομολογήθηκε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1

«Έχω περάσει πάρα πολλά στάδια ανασφάλειας και με τη δουλειά που κάνω… και τη δουλειά αυτή να μην έκανα, πάλι θα είχα περάσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ανασφάλεια. Μικρότερη είχα περισσότερη ανασφάλεια για το πώς θα βγω. Όποια πει ότι της αρέσουν οι ρυτίδες, εμένα δεν μου αρέσουνε. Αλλά δεν θέλω να μεγαλώνω και να γίνομαι κάτι άλλο. Δεν έχω κάνει όμως πλαστικές γιατί φοβάμαι την αλλαγή» είπε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή.

Σχετικά με το πώς νιώθει μετά από έναν χρόνο που είναι παντρεμένη εξομολογήθηκε: «Δεν έχω καταλάβει τίποτα. Με το που κάναμε το γάμο μπήκα σε τρεις δουλειές. Δεν γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, τρία χρόνια, πέσαμε και στον κορoνοϊό. Είτε παντρευτείς είτε όχι προς το παρόν δεν έχω καταλάβει διαφορά, νομίζω τα παιδιά κάνουν πολλές διαφορές σε ένα ζευγάρι».

Δείτε επίσης - Παναγιώτα Βλαντή: Η τρυφερή αναφορά στον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο – “Ήταν κρυφά όλα, ήταν…”

Τέλος, για το ενδεχόμενο ενός παιδιού η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε: «Όλα είναι στο μυαλό μας σχετικά με τα παιδιά. Χωρίς άγχος και χωρίς πίεση, όχι με την έννοια του χρόνου, αλλά με την έννοια να μην αγχωθούμε γιατί αυτό φέρνει πολλές φορές άλλο αποτέλεσμα».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη της Παναγιώτας Βλαντή:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR