counter

Παναγής Τζωρτζάτος: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά

Παναγής Τζωρτζάτος: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά
Παναγής Τζωρτζάτος: Ξεκαθαρίζει για τις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Βίκυ Καγιά

Η κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν τον Παναγή Τζωρτζάτο.

Ο ίδιος, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το μπούλινγκ που βίωσε η παρουσιάστρια την εποχή που βρισκόταν στο GNTM. Δείτε ΕΔΩ! όσα δήλωσε.

Όσα είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος

«Στις δηλώσεις που έκανα όταν μίλησα και είπα αυτά που είπα δεν ανέφερα πουθενά την λέξη μπούλινγκ. Επειδή τη θεωρώ μια πολύ σημαντική λέξη, βαρύγδουπης σημασίας, θεωρώ ότι είναι υπεύθυνος να μιλήσει αυτός που το έχει υποστεί. Δεν θα έβγαινα ποτέ εγώ να πω ποιος έκανε μπούλινγκ και ποιος δεν έκανε στην Ηλιάνα. Το μόνο που είπα, είναι αυτά που έχει πει και η Ηλιάνα κατά καιρούς, δηλαδή ότι δεν έχει περάσει καλά στο GNTM αλλά και ότι έχει κάποια παράπονα, τα οποία από ότι είδαμε στο χθεσινό της post τα έχει λύσει η ίδια. Εκεί θέλω να μείνω. Αν δεις τη δήλωση που έκανα, από το στόμα μου δεν βγήκε η λέξη μπούλινγκ. Εγώ μίλησα με την Ηλιάνα, την πήρα τηλέφωνο με το που το σήκωσε μου είπε πως έχει καταλάβει τι έχει γίνει, “δεν υπάρχει θέμα, σε αγαπώ πολύ και το ξέρεις”. Το ίδιο της απάντησα και εγώ. Πιστεύω πως παρερμηνεύτηκε. Το κατάλαβε η Ηλιάνα και αυτό είναι που με χαροποίησε. Δεν παρεξηγήθηκε. Δεν χαλάνε οι φιλίες έτσι. Ήταν χρέος μου να την πάρω τηλέφωνο. Αν είχα το τηλέφωνο την Βίκυς Καγιά θα την καλούσα να της εξηγήσω τι είπα. Δεν την ξέρω τη γυναίκα, δεν την έχω συναντήσει ποτέ από κοντά. Όλα ήταν μια παρεξήγηση. Δεν θα έβγαινα ποτέ να πω κάτι που αφορά δύο γυναίκες και δεν αφορά εμένα αν η Ηλιάνα δεν το έλεγε από μόνη της», είπε ο Παναγής Τζωρτζάτος

Δείτε ακόμα ΕΔΩ! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η μακροσκελής ανάρτηση για το μπουλινγκ στο GNTM – “Δεν αποτελεί προσωπική επίθεση”

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR