counter

Παίκτρια του Power of love παραδέχεται πως κατεβαίνει στην πολιτική!

Παίκτρια του Power of love παραδέχεται πως κατεβαίνει στην πολιτική!
Παίκτρια του Power of love παραδέχεται πως κατεβαίνει στην πολιτική!

Η πρώην παίκτρια του «Power of love», Γκαμπριέλα Τσολάκοβα παραδέχτηκε στην εφημερίδα Espresso πως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, πρόεδρος του κόμματος Εθνικής Ελπίδας, της έκανε πρόταση να πολιτευθεί.

«Δέχτηκα αμέσως με χαρά, γιατί η ιδεολογία του κόμματος και οι πεποιθήσεις του είναι ταυτόσημες με τη δική μου. Ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και οικογενειακά είμαστε αυτής της ιδεολογίας!» αποκάλυψε η πρώην παίκτρια.

Μάλιστα μίλησε και για τον τρόπο που την προσέγγισε ο πρόεδρος τους κόμματος: «Κάναμε μια πρώτη συνάντηση στο Μέγαρο Μουσικής και, υπό την παρουσία της πριγκίπισσας Καρίνας της Σουηδίας, συμφωνήσαμε. Εγώ, από πλευράς μου, αν εκλεγώ, θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για τις επιχειρήσεις και την ανάπτυξη. Βλέπουμε ξενόφερτες επιχειρήσεις να αναπτύσσονται στην Ελλάδα, ενώ οι ελληνικές παρακμάζουν. Αυτό συμβαίνει διότι δεν έχουν στήριξη. Ενώ στην επαρχία, που υπάρχει τοπικισμός και οι επιχειρήσεις στηρίζουν η μία την άλλη, υπάρχει ανάπτυξη. Δεν υπάρχουν ούτε φτωχοί, ούτε άνεργοι, ούτε επαίτες, ούτε άστεγοι».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR