counter

Παίκτρια του GNTM γυμνή στο θέατρο: "Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη"

Παίκτρια του GNTM γυμνή στο θέατρο: "Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη"
Παίκτρια του GNTM γυμνή στο θέατρο: "Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη"

Την Ειρήνη Στεριανού τη γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM που προβλήθηκε στο Star. Η ίδια πλέον ασχολείται με την υποκριτική και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Guilty Choises».

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τη συγκεκριμένη παράσταση, για τις ανάγκες της οποίας μάλιστα εμφανίζεται γυμνή επί σκηνής.

Τι είπε η Ειρήνη Στεριανού για την παράσταση που πρωταγωνιστεί

«Η παράσταση είναι αυστηρώς ακατάλληλη, αλλά είναι πάρα πολύ ωραία παράσταση με πολύ ωραία μηνύματα. Στην αρχή φοβόμουν για τα σχόλια που θα ακούσω, αλλά στην πορεία όσο γνώριζα το έργο και το έβλεπα από τη δική μου οπτική πλευρά, κατάλαβα ότι είναι ένα έργο που έχει τα ρίσκα του και πρέπει να τολμήσεις. Είναι τα μηνύματα που περνάει τόσο λεπτά και ωραία, οπότε δε με ενδιαφέρουν τα σχόλια.

Διαβάστε επίσης: Eιρήνη Στεριανoύ: “Ο πρώην σύντροφός διέρρευσε φωτογραφία από προσωπική στιγμή, δεν μπορούσα να κοιμηθώ”

Καλούμαι να παίξω ερωτικές σκηνές και να εμφανιστώ γυμνή μπροστά στο κοινό, αλλά είμαι ηθοποιός και δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Είσαι σε ένα περιβάλλον πολύ προστατευμένο. Θα ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ στην τηλεόραση. Η αγαπημένη μου σειρά είναι ο Σασμός, που είναι και η μόνη που βλέπω. Μου αρέσει πάρα πολύ ο ρόλος της Βασιλικής και της Τζομπανάκη» είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη Στεριανού.

Τέλος η Ειρήνη Στεριανού σχολίασε και τον φετινό κύκλο του φετινού GNTM, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο κορίτσια.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR