counter

Παίκτρια του GNTM δηλώνει: “Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα”

Παίκτρια του GNTM δηλώνει: “Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα”
Παίκτρια του GNTM δηλώνει: “Δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα”

Η Εύη Ιωαννίδου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό τον Οκτώβριο του 2017, όταν συμμετείχε στο «Nomads» του ΑΝΤ1, ενώ την επόμενη χρονιά στο «Greece’s Next Top Model» του STAR. Μάλιστα, η 23χρονη κοπέλα αποχώρησε λίγο πριν από τον τελικό και από τότε έχει βρεθεί ουκ ολίγες φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας για διάφορους λόγους.

Η Εύη Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «People» και τη Μαρία Παπαϊωάννου όπου θέλησε να βάλει τα πράγματά στη θέση τους.

Απογοητεύτηκες που δεν βρέθηκες στον τελικό;
Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πως αδικήθηκα. Άξιζα μια θέση στον τελικό. Ο κόσμος μού λέει ότι περίμεναν εμένα και την Εβελίνα (σ.σ. Σκίτσκο). Το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο για τον οποίο έφυγα. Είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δεν με κάλυψαν οι απαντήσεις. Πήρα τέσσερα θετικά σχόλια από τους κριτές – ο κ. Σκουλός με αποθέωσε, αλλά το έκοψαν στο μοντάζ. Είναι κάτι που με προβλημάτισε, γιατί η φωτογραφία μου ήταν άριστη. Το είπαν οι ίδιοι οι κριτές. Δεν στάθηκαν όμως στη γνώμη τους, και έφυγα. Έχει τελειώσει το παιχνίδι, αλλά μου έχει μείνει ένα παράπονο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR