counter

Παίκτρια του Fame Story έγινε μανούλα και δεν το πήρε κανείς είδηση

Παίκτρια του Fame Story έγινε μανούλα και δεν το πήρε κανείς είδηση
Παίκτρια του Fame Story έγινε μανούλα και δεν το πήρε κανείς είδηση

Το Fame Story μπορεί να πέρασε στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, μιας και ήταν το πρώτο μουσικό talent show reality της Ελλάδος. Σήμερα αρκετοί από τους τότε συμμετέχοντες έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς επαγγελματικούς κλάδους και πορείες, ενώ ελάχιστοι είναι εκείνοι που κατάφεραν να κάνουν τη δική τους καριέρα στον χώρο της δισκογραφίας.

Διαβάστε επίσης: Δειτε πως είναι σήμερα ο Μάρκελλος Νύκτας 13 χρόνια μετά το Fame Story

Μία από τις παίκτριες που είχαμε χάσει τα ίχνη της εδώ και αρκετά χρόνια, είναι και η Αθηνά Βελισσάρη. Η ξανθιά τραγουδίστρια, αφού έζησε για μεγάλο χρονικό διάστημα στη Νέα Υόρκη, επέστρεψε στην Ελλάδα, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

«Μέχρι και τον Αύγουστο του 15 εργαζόμουν στη Νέα Υόρκη μετά έμεινα έγκυος και σταμάτησα φυσικά. Στην Αμερική μένω μόνιμα με τον άντρα μου εκτός από αυτό το διάστημα που βρίσκομαι στο πατρικό μου σπίτι στην Χίο», αποκάλυψε για τη ζωή της στο HappyTv. H Αθηνά Βελισσάρη έφερε πρόσφατα στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ όπως δήλωσε στη συνέντευξη της το ερχόμενο καλοκαίρι ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αμερική.

Η Αθηνά Βελισσάρη, πάικτρια του Fame Story

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR