counter

Παίκτρια ριάλιτι μεταμορφώθηκε μέσα σε ένα χρόνο!

Παίκτρια ριάλιτι μεταμορφώθηκε μέσα σε ένα χρόνο!
Παίκτρια ριάλιτι μεταμορφώθηκε μέσα σε ένα χρόνο!


H Josie Gibson συμμετείχε στο αμερικάνικο reality show Big Brother το 2010 και μάλιστα εξελέγη νικήτρια από το κοινό με το υψηλότερο ποσοστό προτίμησης, καθ’όλη τη διάρκεια του,77.5%.

Η Josie Gibson συμμετέχει σε ένα ντοκιμαντέρ του αμερικάνικου καναλιού Channel  5 το οποίο καταγράφει τη ζωή της Josie Gibson και κάποιων άλλων γυναικών , και την πορεία του βάρους τους. Η Josie Gibson μέσα σε ένα χρόνο, κατάφερε να χάσει εκπληκτικό αριθμό βάρους και «πετάει στα σύννεφα» αλλά ταυτόχρονα στοιχειώνεται από το φόβο μην επιστρέψει στη παλιά της εμφάνιση, ξαναπαίρνοντας το βάρος που έχασε.

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία μετά από μία δίαιτα το 80% των ανθρώπων ξαναπαίρνει το ίδο και περισσότερο βάρος από αυτό που έχασε. Η Josie Gibson παραδέχεται ότι αυτό της έχει συμβεί πολλές φορές.

Η Josie Gibson δηλώvει : «Αγαπάω παθολογικά το φαγητό και δεν μπορώ με τίποτα να σταματήσω να τρώω. Μερικές φορές σε μια ύστατη προσπάθεια να ελέγξω τον εαυτό μου φορούσα το bikini μου και κοίταζα στον καθρέφτη την αντανάκλαση μου επί ματαίω. Έχω πάρα πολύ άγχος να διατηρήσω την νέα μου εμφάνιση και γι' αυτό ξεκίνησα σεμινάρια personal training»

Σε κάθε περίπτωση δεν γίνεται να μην παρατηρήσουμε ότι στην πιο αδύνατη εκδοχή της, η Josie Gibson είναι πολύ πιο γοητευτική. Όσον αφορά τον αγώνα δρόμου της με τη ζυγαριά δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή τύχη….

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR