counter

Παίκτης του Power of Love 2 αποκαλύπτει ποια ήταν η αμοιβή τους!

Παίκτης του Power of Love 2 αποκαλύπτει ποια ήταν η αμοιβή τους!
Παίκτης του Power of Love 2 αποκαλύπτει ποια ήταν η αμοιβή τους!

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #YES» μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τζόνι Αμπατζόπουλος. Ο πρώην διαγωνιζόμενος του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι αγάπης, Power of Love αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, και πόσα χρήματα λάμβαναν οι παίκτες για τη συμμετοχή τους σε αυτό καθώς και τις υποσχέσεις που είχε λάβει από την εταιρεία παραγωγής.

«Το παιχνίδι μού έχει προσφέρει μια δημοσιότητα, η οποία είναι καλή και με βοηθάει στο αντικείμενο που ασχολούμαι αυτή τη στιγμή, το personal training» σημείωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός παίκτης του ριάλιτι και συνέχισε, «Με τη λίγη δημοσιότητα και τα μερικά χρήματα, τα οποία δεν ήταν και πολλά, μπόρεσα και έκανα κάτι μικρό».

Όσον αφορά το ποσό που εισέπραττε όταν βρισκόταν στο Power of love, ο Τζόνι Αμπατζόπουλος δήλωσε πως «πληρωνόμασταν ανά δεκαπέντε μέρες. Το νούμερο ήταν κοντά στα 2.000 ευρώ τον μήνα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σα αρνητικά σχόλια που είχαν γραφτεί για τον ίδιο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού λέγοντας:

«Είχα ακούσει σχόλια από φαν του παιχνιδιού και εκπομπές πως είμαι κοντός, πίθηκος, μαϊμού, αμόρφωτος, χαζός. Κοντό όμως δεν λες έναν άντρα που είναι 1.78. Κοντό λες έναν άντρα που είναι 1.50. Και πάλι, τον αποκαλείς κοντό εάν είσαι κακός άνθρωπος».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι άλλο είπε ο Τζόνι Αμπατζόπουλος για τις υποσχέσεις που τους έδωσε ο ΣΚΑΪ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR