counter

Παίκτης του κυπριακού Dan-Sing αποκάλεσε το Νίκο Μουρατίδη "λαχανοντολμά" (Video)

Παίκτης του κυπριακού Dan-Sing αποκάλεσε το Νίκο Μουρατίδη "λαχανοντολμά" (Video)
Παίκτης του κυπριακού Dan-Sing αποκάλεσε το Νίκο Μουρατίδη "λαχανοντολμά" (Video)

Νίκος Μουρατίδης

Το Κυπριακό Dan – Sing  ξεκίνησε και ήδη οι ατάκες δίνουν και παίρνουν μεταξύ κριτικής επιτροπής, παρουσιάστριας και συμμετεχόντων. Στο τιμόνι της εκπομπής βρίσκεται η Χριστίνα Αριστοτέλους ενώ από την κριτική επιτροπή δε θα μπορούσε να λείπει ο ένας και μοναδικός Νίκος Μουρατίδης με τις αποστομωτικές του ατάκες όπως και η Εύη Δρούτσα.

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου επεισοδίου τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά μεταξύ του γνωστού κριτή και της παρουσιάστριας που οι απόντες μεταξύ τους είναι πλέον ξεκάθαρες! Κάποια στιγμή όμως μια ατάκα άφησε άφωνο τον Νίκο Μουρατίδη και ήρθε μέσα από το βίντεο ενός συμμετέχοντα.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο διαγωνιζόμενος αποκάλεσε τον κριτή “λαχανοντολμά” κάτι το οποίο δεν πέρασε ασχολίαστο από το Νίκο Μουρατίδη ο οποίος αντιμετώπισε το γεγονός με χαμόγελο και χιούμορ.

Ο διαγωνιζόμενος είπε ότι χαρακτήρισε το Νίκο Μουρατίδη “λαχανοντολμά”,  γιατί ο λαχανοντολμάς είναι πλούσιος όπως πλούσιες είναι οι απόψεις του αυστηρού κριτή. Η επεξήγηση αυτή έφερε γέλια και από τις δυο πλευρές. Το γέλιο όμως κόπηκε όταν η παρουσιάστρια Χριστίνα Αριστοτέλους δανείστηκε την φράση του συμμετέχοντα και απευθύνθηκε στον Νίκο Μουρατίδη.

Δείτε την απάντηση του κριτή στο βίντεο που ακολουθεί:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR