counter

Παίκτης του Big Brother εξομολογείται: "Κάποια στιγμή εργάστηκα σε μία βίλα στη Μύκονο όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι με swingers"

Παίκτης του Big Brother εξομολογείται: "Κάποια στιγμή εργάστηκα σε μία βίλα στη Μύκονο όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι με swingers"
Παίκτης του Big Brother εξομολογείται: "Κάποια στιγμή εργάστηκα σε μία βίλα στη Μύκονο όπου γινόταν ένα μεγάλο πάρτι με swingers"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Downtown Κύπρου και στον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο Γρηγόρης Τσεκούρας. Ο πρώην παίκτης του Big Brother μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχή από το σεξ στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, αλλά και τις εμπειρίες που έχει ζήσει στο παρελθόν στη Μύκονο.

Τι σου έλειψε πιο πολύ στη διάρκεια του εγκλεισμού σου – αυτές τις 112 μέρες που ήσουνα μέσα στο «σπίτι» του «Big Brother»;

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να βλέπω έναν τοίχο όλη την ώρα. Οπότε μου έλειψε, καταρχήν, το να ανοίγει το μάτι μου παραπέρα, το να ξεφεύγω. Μου έλειψαν, επίσης, οι φίλοι μου γιατί έχω πολύ καλούς φίλους και διατηρώ πολύ στενές σχέσεις μαζί τους. Σίγουρα μου έλειψε και το σεξ. Τρεισήμισι μήνες μέσα, δεν γινόταν να μην σου λείψει το σεξ!

Και πώς τη βγάζατε πέρα όλοι χωρίς σεξ;

Μα, γι’ αυτό είχαμε νεύρα! Πάντα υπάρχει, βεβαίως, η δυνατότητα της αυτοϊκανοποίησης αλλά, εντάξει, δεν είναι κι εύκολο με τόσο κόσμο. Απ’ την άλλη, σιγά, μια φυσική ανάγκη είναι, δεν καταλαβαίνω γιατί να ‘ναι ντροπή και θέμα ταμπού.

Πάντως η εικόνα σου μέσα στο reality έδειχνε να είσαι πολύ ευχαριστημένος από το κομμάτι του σεξ – ίσως γιατί είσαι πολύ συμφιλιωμένος και άνετος με το σώμα σου…

Έτσι ακριβώς. Οτιδήποτε κάνω στη ζωή μου, εγώ το κάνω για την εμπειρία. Κι έχω πολλές εμπειρίες στη ζωή μου. Πάντως αγαπώ το σώμα μου, το προσέχω όσο μπορώ, είμαι της διατροφής.

Δεν «γουρουνιάζεις» ποτέ; Είσαι από αυτούς που προσέχουν μήπως πάρουν κανά επιπλέον γραμμάριο και φύγει κάποιος κοιλιακός;

Αν είμαστε καλή παρέα και έχουμε καλό φαγητό θα φάω, δεν θα γκρινιάξω. Αλλά την επόμενη μέρα θα κάνω πιο αυστηρή διατροφή, θα το αναπληρώσω.

Ποια ήταν η πιο extreme εμπειρία της ζωής σου;

Α, έχω κάνει πολλά! Είμαι άνθρωπος της αδρεναλίνης. Μπήκα, για παράδειγμα, μέσα σε κλουβί με τίγρεις, στην Ταϊλάνδη. Είχα υπογράψει, βέβαια, ένα χαρτί ότι αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και μπήκα μέσα, μαζί με κάποιον εκπαιδευτή. Κόπηκαν τα πόδια μου, εννοείται. Κατουρήθηκα απ’ το φόβο μου – τέτοιο φόβο δεν είχα νιώσει ποτέ ξανά στη ζωή μου. Όταν το είπα, βέβαια, μετά στη μάνα μου ούρλιαζε, αλλά ήθελα να το δοκιμάσω κι αυτό. Επίσης, βούτηξα σε θάλασσα με φαλαινοκαρχαρίες, στον Ινδικό ωκεανό. Εμπειρίες ειν’ όλα!

Ο λόγος που σε επέλεξαν να μπεις στο «Big Brother» ήταν και η εξωτερική σου εμφάνιση, πιστεύεις;

Ήταν ένας συνδυασμός, νομίζω. Είμαι κοινωνικός, είμαι άνθρωπος που μ’ αρέσει να ρισκάρω· η εμφάνιση κι η μόρφωση έπαιξαν επίσης ρόλο, πιστεύω.

Τι έχεις σπουδάσει;

Πολιτικός μηχανικός. Έχω κάνει μεταπτυχιακό και έχω πάρει και ένα master στο interior. Κοίτα, εγώ στο «Big Brother» μπήκα γιατί επιδίωκα να ζήσω κάτι που συμβαίνει μόνο μία φορά στη ζωή σου. Ήθελα να φτάσω στα όριά μου, στο τέρμα. Ήθελα να πω ότι «το ‘κανες κι αυτό!».

Έχεις ζήσει πολλά στη ζωή σου που μπορεί και να μην λέγονται δημόσια;

Ναι. Ναι, σίγουρα.

Και στο σεξουαλικό κομμάτι;

Ναι. Γενικά, πολλά. Θα σου πω ένα μόνο: Δούλευα σε εταιρεία με μεταφορικά και ασφάλεια και εργάστηκα κάποια στιγμή σε μία βίλα όπου γινόταν, ένα βράδυ, ένα μεγάλο πάρτι με swingers. Στη Μύκονο. Είδαν πολλά τα μάτια μου…

Έχουν αυξηθεί κι οι fans σου στο Instagram πλέον, έτσι; 

Δεν είχα ποτέ μου fans. Τώρα, εντάξει, μου στέλνουν διάφορα. Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω να ανοίξω και να διαβάσω όλα τα μηνύματα γιατί είναι πολλά. Μου στέλνουν και θετικά και αρνητικά, και καλά λόγια και πιο προκλητικά, και ερωτικά μηνύματα και σεξουαλικά – και άντρες και γυναίκες.

Ε, δεν φαντάζομαι να σοκάρεσαι…

Από τι να σοκαριστώ; Τα ‘χω δει όλα live στη Μύκονο μωρέ, απ’ τα μηνύματα θα σοκαριστώ;

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR