counter

Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 12+ 1 Έλληνες celebrities για τα μάτια σας μόνο!

Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 12+ 1 Έλληνες celebrities για τα μάτια σας μόνο!
Παγκόσμια Ημέρα Άντρα: 12+ 1 Έλληνες celebrities για τα μάτια σας μόνο!

Παγκόσμια ημέρα αφιερωμένη στους άντρες η σημερινή και η ομάδα του FTHIS.GR επέλεξε να σας παρουσιάσει κάποιους από αυτούς που είναι γνωστοί εκτός από το ταλέντο τους και για την εξωτερική τους εμφάνιση.

Με σήμα κατατεθέν τους γραμμωμένους κοιλιακούς τους, σας παρουσιάζουμε άντρες της ελληνικής showbiz που δεν περνάνε απαρατήρητοι. Ειδικά όταν κυκλοφορούν με το μαγιό τους.

Σάκης Ρουβάς

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ ήταν, είναι και θα είναι πάντα σε αφιερώματα που αφορούν ωραίους άντρες της εγχώριας showbiz, αφού από τη μέρα που μπήκε στη ζωή μας, μέχρι και σήμερα οι θαυμάστριές του είναι αμέτρητες και όχι άδικα. 

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης  θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες ηθοποιούς.Τον γνωρίσαμε μέσα από το τηλεοπτικό πρόγραμμα «Είσαι το ταίρι μου» όπου έκανε αίσθηση για την εξωτερική του εμφάνιση από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Με παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση απέδειξε πως δεν είναι μόνο όμορφος. Το καλοκαίρι του 2007, του δόθηκε η ευκαιρία να συμπρωταγωνιστήσει, με τη Nia Vardalos και τον Richard Dreyfuss, στην ταινία «Έρωτας αλά Ελληνικά» του σκηνοθέτη Donald Petrie και με παραγωγούς τον Tom Hanks και τη Rita Wilson. 

Σάββας Πούμπουρας

Ο όμορφος παρουσιαστής έχει κάνει αρκετές σημαντικές δουλειές στη τηλεόραση και από την αρχή ξεχώρισε, αφού εκτός από πολύ γοητευτικός είναι καλό παιδί, κάτι που παραδέχονται όλοι είτε έχουν δουλέψει μαζί του είτε τον έχουν συναναστραφεί για λίγα λεπτά. Αυτό το διάστημα τον βλέπουμε να παρουσιάζει με επιτυχία το «Nomads Μαδαγασκάρη» με το εντυπωσιακό γραμμωμένο του σώμα να έχει κάνει εντύπωση σε όλο το τηλεοπτικό κοινό. Όσο για την αμεσότητα και το χιούμορ του; Τον αποθεώνουν όλοι οι χρήστες του twitter που παρακολουθούν το παιχνίδι περιπέτειας του ΑΝΤ1.

Γιώργος Μαυρίδης  

Τον Γιώργο Μαυρίδη τον γνωρίσαμε μέσα από το World Party με το οποίο ταξίδευε σε όλο τον κόσμο και φέτος τον βλέπουμε στο ενδιαφέρον τηλεπαιχνίδι Beat Buzzer στον AΝΤ1. Με τα τατουάζ του, τα status του και φυσικά τους εντυπωσιακούς κοιλιακούς του δεν περνάει καθόλου απαρατήρητος.

Αποστόλης Τότσικας

Ο Αποστόλης Τότσικας, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς και πολυζήτητους ηθοποιούς σε Ελλάδα και Κύπρο! Εκτός από εντυπωσιακά όμορφος και επιτυχημένος, είναι και πατέρας δύο όμορφων δίδυμων παιδιών. Για να διατηρεί το σώμα του γυμνασμένο περνά πολλές ώρες στο γυμναστήριο κάνοντας TRX.

Κωνσταντίνος Αργυρός

Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους Έλληνες τραγουδιστές των τελευταίων ετών, αλλά και από τους πιο γοητευτικούς, με πολλές θαυμάστριες είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ευγενικός, γοητευτικός με λαμπερό πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα, κλέβει τις εντυπώσεις όταν ανεβαίνει στην πίστα και τραγουδάει τις, ομολογουμένως πολλές, επιτυχίες του.

Νίκος Οικονομόπουλος

Είναι από τα δυνατά πλέον χαρτιά της δισκογραφίας με ξεχωριστή λαϊκή φωνή και πολλές επιτυχίες στο βιογραφικό του. Ο Νίκος Οικονομόπουλος, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, έχει ένα σώμα που το γυμνάζει όσο πιο συχνά μπορεί και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει.

Γιάννης Σπαλιάρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θεωρείται ένας από τους πιο σέξι άντρες της Ελλάδας. Το καλογυμνασμένο του σώμα αλλά και το πλήθος γυναικών που τον έχουν ερωτευτεί (όλοι θυμόμαστε τη δήλωσή του για τις 4.000 γυναίκες που έχουν περάσει μια νύχτα μαζί του) τον εντάσσουν δικαιωματικά σε ένα τέτοιο αφιέρωμα. Τον Γιάννη Σπαλιάρα τον γνωρίσαμε ως μοντέλο, συμμετείχε σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και πασαρέλες ενώ εργάστηκε ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μαδαγασκάρη λόγω της συμμετοχής του στο Nomads.

Γιώργος Λέτζας

Ο Γιώργος Λέτζας είναι ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο που τον γνωρίσαμε μέσα από το “World Party" και τώρα τον βλέπουμε στο “Nomads” να συμπαρουσιάζει με τον Σάββα Πούμπουρα. Ο γοητευτικός παρουσιαστής έχει κλέψει τα βλέμματα των γυναικών εξαιτίας της ωραίας του εμφάνισης. Μια "βόλτα" στο instagram θα σας πείσει.

Κωνσταντίνος Βασάλος

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπήκε στη ζωή μας δυο χρόνια περίπου πριν, για να αναστατώσει τα social media με γυναίκες και άντρες να σχολιάζουν το γυμνασμένο του κορμί και τον ευγενικό του χαρακτήρα. Τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου και ξεχωρίζει εκτός από την εμφάνιση και για το χιούμορ του.

 

Ο Κώστας Μαρτάκης από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε σε ριάλιτι τραγουδιστών χαρακτηρίστηκε από τη Ναταλία Γερμανού "οπτικοακουστικό υπερθέαμα" γιατί και πολύ ωραίος είναι και διαθέτει και φωνή. Ο τραγουδιστής εκτός από το βασικό του επάγγελμα, έχει υπάρξει και παρουσιαστής σε πρωινή εκπομπή στο πλάι της Ντορέττας Παπαδημητρίου και τα backstage του Dancing with the Stars έχει παρουσιάσει αλλά και δικό του τηλεπαιχνίδι.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι από τους τραγουδιστές που σίγουρα ανεβάζουν τη διάθεση του κόσμου που επιλέγει να διασκεδάσει στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζεται. Όταν δεν βρίσκεται σε περιοδείες ανά τον κόσμο, όπως τώρα, περνάει πολύ ώρα με τα τρία παιδιά του και τη σύζυγό του Δώρα.

Νίκος Αναδιώτης

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι από τους άντρες που κόβουν την ανάσα με τους γυμνασμένους κοιλιακούς του. Τον γνωρίσαμε ως μοντέλο, ηθοποιό αλλά και παρουσιαστή με πιο πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή Καλοκαίρι μαζί που συμπαρουσίαζε με τη Νικολέτα Ράλλη στον ΑΝΤ1. Η σχέση του με τη γυμναστική είναι τόσο έντονη, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR