counter

Ουπς! Ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και μας αποκάλυψε τον εσωτερικό της κόσμο

Ουπς! Ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και μας αποκάλυψε τον εσωτερικό της κόσμο
Ουπς! Ξέχασε να φορέσει εσώρουχο και μας αποκάλυψε τον εσωτερικό της κόσμο

Είναι από αυτές τις αμήχανε στιγμές που περπατάς με αέρα star για το outfit σου και το Look σου αλλά όλοι οι υπόλοιποι κοιτάζουν παγωμένοι και ξεροβήχουν προσπαθώντας να σου πουν ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην Kelly Brook η οποία φόρεσε το ακριβό της φόρεμα, έβαλε το πιο κόκκινο κραγιόν της και πήγε να σαγηνεύσει τα πλήθη!

Τελικά, σαγήνευσε το φωτογραφικό φακό ο οποίος έκανε party απαθανατίζοντας τον… εσωτερικό της κόσμο. Το 34χρονο μοντέλο στολιζόταν ώρα σπίτι της για να φωτογραφηθεί στα National Television Awards για το 2014 που έλαβαν χώρα στο Λονδίνο.

Που να ήξερε όμως ότι το φόρεμα της θα ήταν see through και θα εξέθετε ολόκληρο το στήθος της καθώς τα φώτα των φωτογράφων είναι ισχυρά και μπορούν να αποκαλύψουν πολλές λεπτομέρειες! Ο καθρέφτης της και τα φώτα της οικίας της την πρόδωσαν και χάρισαν μοναδική θέα για το ανδρικό κοινό που με ευχαρίστηση ατένιζαν τον εσωτερικό κόσμο της Kelly Brook και δεν έπαιρναν τα μάτια από πάνω της.

Η Kelly Brook περπάτησε με αέρα star για να επιδείξει το μαύρο της φόρεμα που εκτός του ότι ήταν see through, είχε και ένα βαθύ σκίσιμο που δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία των ανδρών. Στην ουσία το μοντέλο δεν έκρυψε και τίποτα. Λέτε να το έκανε επίτηδες;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR