Την Τρίτη 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Θέμιδος Καρδιολάκα «Όχι πια γλουτένη, μαμά», στο bar-restaurant Jardo στην περιοχή της Γλυφάδας. Πρόκειται για το πρώτο ελληνικό βιβλίο που περιλαμβάνει 63 συνταγές αποκλειστικά χωρίς γλουτένη, από pancakes, κρέπες, κέικ, brownies, αλλά και κυρίως γεύματα όπως παστίτσιο με κινόα, γεμιστά με φαγόπυρο, πατατοσαλάτα κ.ά.
Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφους του ΑΝΤ1, Εύη Φραγκάκη, ενώ για το βιβλίο μίλησαν η Δέσποινα Βανδή και η Αίγλη Ζέλλου. Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR βρέθηκε στην εκδήλωση και κατέγραψε φωτογραφικά καρέ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)