counter

Όταν οι celebrities στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους

Όταν οι celebrities στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους
Όταν οι celebrities στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Πολλοί ήταν οι celebrities που μπήκαν από νωρίς στο κλίμα των Χριστουγέννων στολίζοντας το έλατο καιρό πριν καλωσορίσουμε επίσημα τον Δεκέμβρη, για να δημιουργήσουν ένα γιορτινό και χαρούμενο κλίμα στο σπίτι τους.

Το FTHIS.GR «μπήκε» στα σαλόνια των stars μέσω των social media και σας παρουσιάζει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, έτσι όπως τα στόλισαν σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήθελε να νιώσει από πολύ νωρίς τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι της και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στις 4 Νοεμβρίου, με τη βοήθεια του μεγαλύτερού της γιου, Φίλιππου Ραφαήλ.

Η Νίκη Κάρτσωνα στόλισε δέντρο στις 13 Νοεμβρίου και στα μέσα του μήνα, ήταν ήδη αντικείμενο θαυμασμού στο σαλόνι της.

Με τον γιο της στόλισε το χριστουγεννιάτικο έλατο η Έλενα Τσαβαλιά και εκτός από μπάλες, έβαλε στα κλαδιά του τα γράμματα που σχημάτιζαν το όνομα του Χάρη.

Στα μέσα Νοέμβρη στόλισε και ο αδελφός της Ελένης Μενεγάκη, Θοδωρής Μισόκαλος με την αγαπημένη του Χαριτίνη Ηλιάδου το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το ζευγάρι μας έδειξε το εντυπωσιακό έλατο μέσω μιας φωτογραφίας στα social media. 

Ενθουσιασμένη ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με δέντρο της στις 23 Νοεμβρίου, που στόλισε έχοντας συντροφιά τον αγαπημένο της φίλο Bruno με τον οποίο δυστυχώς δεν κατάφερε να το χαρεί, αφού λίγες ημέρες αργότερα ο σκύλος της έφυγε από την ζωή...

Η Εριέττα Κούρκουλου πάλι,  είχε άλλον έναν λόγο να είναι χαρούμενη στις 24 Νοεμβρίου, την ημέρα που στόλισε το δέντρο της. Κι αυτός ήταν ότι στον στολισμό βοήθησε ο αγαπημένος της, Μάριος Καπότσης.

Το ίδιο βράδυ, ολοκλήρωσε τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου της και η Μαριέττα Χρουσαλά, ένα ψηλό  έλατο που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα φανταχτερά στολίδια του!

Δύο ημέρες αργότερα, στις 26 Νοεμβρίου η Αλέκα Καμηλά στόλισε κι εκείνη δέντρο και μας έδειξε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μια άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία.

Περήφανη για το εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο της ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, που στόλισε το έλατο στις 26 Νοεμβρίου με τη βοήθεια της κορούλας της, Έλενας και μαζί κάθισαν να απολαύσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κάτω από τα κλαδιά του.

Η Χριστίνα Πολίτη στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της στην Πλάκα στις 27 Νοεμβρίου και μοιράστηκε την γιορτινή εικόνα με τους followers της στο διαδίκτυο.

Το ίδιο απόγευμα στόλισε και η Ντορέττα Παπαδητρίου με τους γιους της και φωτογραφήθηκε αγκαλιά μαζί τους μπροστά από τα εντυπωσιακό δέντρο.

Και η Ευγενία Γκιζέλη, παρότι έγκυος στόλισε δέντρο, φέρνοντας νωρίτερα το ευχάριστο κλίμα των εορτών, στο ήδη χαρούμενο σπιτικό της.

Χριστούγεννα μύρισαν και στο σπίτι της Ευαγγελίας Αραβανή, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου έβγαλε selfie μπροστά από το χριστουγεννιάτικο, γεμάτο στολίδια δέντρο της.

Η Τζένη Μπαλατσινού πόζαρε μπροστά από ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπιτικό στις 29 Νοεμβρίου, παρέα με τους καλούς της φίλους Άρη Καβατζίκη, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Πάνο Καλλίτση με την σύζυγό του.

Και του χρόνου! 

Διαβάστε επίσης:  Αυτό είναι το πολύ εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο του Έλληνα celebrity

Διαβάστε επίσης:  Το εντυπωσιακότατο χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το εργένικο σπίτι του...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR