counter

Όταν ο Γρηγόρης έλεγε ότι "Η Κατερίνα δεν είναι μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι", το εννοούσε. Η δημόσια εμφάνιση τους χέρι-χέρι!

Όταν ο Γρηγόρης έλεγε ότι "Η Κατερίνα δεν είναι μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι",  το εννοούσε. Η δημόσια εμφάνιση τους χέρι-χέρι!
Όταν ο Γρηγόρης έλεγε ότι "Η Κατερίνα δεν είναι μόνο μια αγάπη για το καλοκαίρι", το εννοούσε. Η δημόσια εμφάνιση τους χέρι-χέρι!

Έχει πεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει για γάμο και δεν θα ξανακάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για τις σχέσεις του. Προφανώς, γιατί αποφάσισε να μιλάει με πράξεις.

Απο τις αγκαλιές, τις δημόσιες διαχύσεις και τα φιλιά στις παραλίες της Νάξου, απο το ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι και τις νυχτερινές εξόδους στην Αθήνα, την περασμένη Παρασκευή ο Γρηγόρης και η σύντροφός του Κατερίνα Κόκλα με την εμφάνιση τους στην πρεμιέρα του " Fuerza Bruta" στο Badminton, επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φόρα, πως η σχέση τους δεν ήταν " μια καλοκαιρινή αγάπη", όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Έφτασαν πιασμένοι χεράκι χεράκι, και κατά τη διάρκεια της αναμονής τους στο φουαγιέ δεν αποχωρίστηκαν ούτε λεπτό. Αλλά και στην έξοδό τους έφυγαν σφιχτά αγκαλιασμένοι.

Τελικά δεν χρειάζεται να μιλάει ο ίδιος, αφού η γλώσσα του σώματος προδίδει την ευτυχία του ζευγαρίου και το δέσιμο τους.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR