counter

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Λάουρα!

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Λάουρα!
Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Λάουρα!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Και η επιθυμία της εισακούστηκε, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας, ότι μέσα σε έξι χρόνια έφερε στον κόσμο τρία παιδιά. Η αρχή έγινε το 2002 με τον Άγγελο-Ιωάννη, ο οποίος έμοιαζε απίστευτα στον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο, και τους συνεργάτες της να την πειράζουν αρκετά συχνά γι’ αυτό τον λόγο. Έκτοτε, η παρουσιάστρια έλεγε ότι θέλει να κάνει μία κόρη, η οποία να της μοιάζει.

Το 2005 ήταν μία καθοριστική χρονιά για εκείνη, αφού αλλάζει τηλεοπτική στέγη και βρίσκεται στον ALPHA, ενώ την ίδια χρονιά περιμένει να φέρει στον κόσμο την πρώτη κόρη της. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και σ’ αυτή, η παρουσιάστρια είχε εξαιρετικό στυλ, ενώ δεν έλλειπαν οι συχνές επισκέψεις στην κουζίνα της εκπομπής, δοκιμάζοντας όλα αυτά που είχε φτιάξει ο σεφ.

Το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου, η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται κανονικά στην παρουσίαση της εκπομπής «Καφές με την Ελένη» και λίγες ώρες μετά βρίσκεται στο μαιευτήριο, φέρνοντας στον κόσμο την πρώτη κόρη της, την Λάουρα. Η ίδια είχε δηλώσει: «Δούλευα μέχρι και την ημέρα που γένναγα. Δεν αγχώθηκα ποτέ με εμένα και δεν ένιωσα ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι απρόοπτο, που άνετα θα μπορούσε!». Η χαρά της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου ήταν διάχυτη για τον ερχομό της πρώτης «πριγκίπισσας» τους. Μάλιστα, κατά την έξοδο από το μαιευτήριο, η Ελένη φορά ένα ροζ μπλουζάκι το οποίο γράφει: “Δεν θέλω αηδίες… Είμαστε ολόιδιες” και συγκινημένη να δηλώνει στις κάμερες ότι «περιμένω τη στιγμή που θα πάμε με την κόρη μας στο σπίτι και θα δω την υποδοχή του Άγγελου». Ενθουσιώδη υποδοχή, όμως, της επιφύλασσαν και οι συνεργάτες της εκπομπής που είχαν φουσκώσει ροζ μπαλόνια τα οποία έγραφαν «It’s a girl».

Ο ερχομός της Λάουρας, όμως, αλλάζει τις ισορροπίες αφού δεν μπορεί να κοιμηθεί, λόγω ότι η μικρή ήταν δύσκολη στον ύπνο. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε πει πως: «Με την Λάουρα τα είδαμε όλα. Εκεί έκανα μια δεύτερη σκέψη “Τι είχες πει; Ελένη μέχρι τα σαράντα όσα παιδιά προκύψουν και πέντε; Εκεί στη Λάουρα φέραμε την βοήθεια όλων! Δεν υπήρχε διάλειμμα καθόλου. Έλεγα στη μάνα μου στο σπίτι γιατί και η βοήθεια θα φύγει”. Δύο μήνες μετά την εγκυμοσύνη της, η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης έχει χάσει περίπου 15 κιλά.

Μετά τον ερχομό του Άγγελου και της Λάουρας, η Ελένη Μενεγάκη είχε μία άτυχη εγκυμοσύνη, την οποία και είχε πάρει βαριά, όπως είχε εξομολογηθεί, καθώς ήταν πιο προχωρημένη η εγκυμοσύνη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR