counter

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Βαλέρια!

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Βαλέρια!
Όταν η Ελένη Μενεγάκη ήταν έγκυος στη Βαλέρια!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία της να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα, καθώς απέκτησε τρία παιδιά. Μετά από μια αποβολή που της κόστισε ψυχικά- καθώς  βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη- η Ελένη Μενεγάκη στις 28 Ιανουαρίου του 2008 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, την Βαλέρια.

Όσοι έχουν δει τη μικρότερη κόρη της Ελένης Μενεγάκη λένε ότι μοιάζει πολύ στην παρουσιάστρια, σε αντίθεση με τα άλλα δυο της παιδιά που μοιάζουν περισσότερο στον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο. Η Βαλέρια δεν μοιάζει μόνο εμφανισιακά με την Ελένη, αλλά όπως έχει δηλώσει και η ίδια, μαμά και κόρη είναι τάλε κουάλε και στον χαρακτήρα. Το όνομα της Βαλέριας δεν επιλέχθηκε τυχαία, αλλά ύστερα από πολύμηνη έρευνα ώστε να ταιριάζει με το επώνυμό της. 

Η Βαλέρια ωστόσο έχει γενέθλια στις 28 Φεβρουαρίου, ενώ μια ημέρα αργότερα στις 29, ο Μάκης Παντζόπουλος. Η παρουσιάστρια συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να τους γιορτάζει μαζί, καθώς ο "Ματ" όπως τον αποκαλεί, δηλώνει πως είναι πλέον η "οικογένειά της" και ο άνδρας που θα χαρίσει και στα τρία παιδιά της, ένα ακόμη αδελφάκι. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR