counter

"Όταν γυρίζαμε το 50-50 είχαμε την ατυχία…"

"Όταν γυρίζαμε το 50-50 είχαμε την ατυχία…"
"Όταν γυρίζαμε το 50-50 είχαμε την ατυχία…"

Στο περιοδικό, Χάι μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ρωτήθηκε για τα σημερινά δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και την αξέχαστη επιτυχία της σειράς, 50-50 στο Mega.

Ο ίδιος πέρασε και σε μια αποκάλυψη, καθώς την εποχή που παιζόταν η σειρά, την ίδια περίοδο στο πρόγραμμα του Mega υπήρχε και το Παρά Πέντε το οποίο σημείωνε τεράσια επιτυχία.

«Το «πενήντα πενήντα», θα στο πω μεταφορικά είναι η Βουγιουκλάκη των σήριαλ. Όπως η Αλίκη μεγάλωσε γενιές και την βλέπουν ακόμα και σήμερα παιδιά και θα συνεχίζουν να την βλέπουν, το «πενήντα πενήντα» είναι μια σειρά που θα συνεχίσουν χρόνια να την βλέπουν. Εμείς τότε είχαμε την ατυχία να πέσουμε δίπλα στο «Παραπέντε» το οποίο παιζόταν και Δευτέρα μια ώρα η οποία ήταν πάρα πολύ καλή και ο κόσμος έπεσε με τα μούτρα είχε μεγαλύτερη ακροαματικότητα, έπεσε και περισσότερη διαφήμιση, ενώ το άλλο δεν το καταλαβαίνανε. Δεν καταλαβαίνανε την ουσία του «πενήντα πενήντα», που παιζόταν Παρασκευή που έβγαινε ο κόσμος έξω μετά», δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στο περιοδικό Χάι.

Φωτογραφία: facebook

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR