counter

Όσκαρ 2020: Οι τελευταίες προβλέψεις λίγο πριν την απονομή των βραβείων

Όσκαρ 2020: Οι τελευταίες προβλέψεις λίγο πριν την απονομή των βραβείων
Όσκαρ 2020: Οι τελευταίες προβλέψεις λίγο πριν την απονομή των βραβείων

Λίγες ώρες μένουν για την πιο λαμπερή κινηματογραφική απονομή της χρονιάς, αυτή των Βραβείων Όσκαρ.

Οι Guardian, New York Times και το περιοδικό The New Yorker έδωσαν τις δικές τους προβλέψεις για τους νικητές των φετινών χρυσών αγαλματιδίων.

Για την κατηγορία καλύτερης ταινίας επικρατέστερη είναι η ταινία 1917 που αν και βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μόλις λίγες εβδομάδες έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις του κοινού. Για την ίδια μάλιστα ταινία θεωρείται πως ο Σαμ Μέντες θα λάβει το Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας.

Όσον αφορά το Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου, αυτό είναι μάλλον αναμενόμενο αφού από την αρχή της χρονιάς απόλυτο φαβορί θεωρείται ο Χόακιν Φίνιξ για τον ρόλο του στο Joker.

Μάλλον σίγουρο θεωρείται και το ποιος θα λάβει το Οσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μπραντ Πιτ για το Κάποτε στο Χόλιγουντ.

Στην αντίπερα όχθη και το Οσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου όλα δείχνουν πως εκείνη που θα κατακτήσει το χρυσό αγαλματίδιο θα είναι η Ρενέ Ζεβλέγκερ για το Judy ενώ το Οσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου εκτιμάται πως θα πάει στην Λάουρα Ντερν για την ταινία «Ιστορία Γάμου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR