counter

Όσκαρ 2017: Ποια είναι τα φαβορί στις σημαντικότερες κατηγορίες

Όσκαρ 2017: Ποια είναι τα φαβορί στις σημαντικότερες κατηγορίες
Όσκαρ 2017: Ποια είναι τα φαβορί στις σημαντικότερες κατηγορίες

Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη βραδιά της απονομής των Όσκαρ έχει ξεκινήσει. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου, θα γνωρίζουμε ποιες από τις υποψηφιότητες θα κερδίσουν το χρυσό αγαλματίδιο.

Ποια είναι τα φαβορί όμως που λέγεται ότι θα κερδίσουν Όσκαρ;

Πολλοί είναι εκείνοι που δίνουν μεγάλο προβάδισμα στην ταινία «La la Land» που έχει 14 υποψηφιότητες για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι αντίπαλοι που μπορεί να κάνουν την έκπληξη, όπως το «Moonlight» και το «Fences». Σε αυτήν την κατηγορία, όπως σας έχουμε ενημερώσει, διεκδικούν βραβείο και οι ταινίες: «Arrival», «Hacksaw Ridge», «Hell or High Water», το «Hidden Figures», το «Lion» και το «Manchester by the Sea».

Διαβάστε επίσης: Όσκαρ 2017: Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει η σακούλα με τα δώρα των νικητών της απονομής!

Όσον αφορά στο Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, προβάδισμα έχει η Emma Stone, πρωταγωνίστρια του “La La Land”. Παρόλα αυτά, οι αντίπαλές της είναι οι Natalie Portman με το «Jackie», η Isabelle Huppert στο «Elle», η Ruth Negga για το «Loving» και η Meryl Streep για το «Florence Foster Jenkins». Εσείς ποια λέτε να κερδίσει;

Από την άλλη, στο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, Casey Affleck για την ταινία «Manchester by the Sea» και ο Denzel Washington για την ταινία «Fences» είναι τα δύο ονόματα που ξεχωρίζουν.

Τέλος, στις κατηγορίες Β’ Αντρικού και Β’ Γυναικείου, προβάδισμα έχει ο Mahershala Ali για την ταινία «Moonlight» και η Viola Davis αντίστοιχα για την ταινία «Fences».

Για να δούμε τι θα γίνει…
 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR