counter

Όσα έγιναν στα γενέθλια του Μάρκου Σεφερλή! Τα πόσα έκλεισε;

Όσα έγιναν στα γενέθλια του Μάρκου Σεφερλή! Τα πόσα έκλεισε;
Όσα έγιναν στα γενέθλια του Μάρκου Σεφερλή! Τα πόσα έκλεισε;

Έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο και με την συντροφιά αγαπημένων του φίλων ο δημοφιλής ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής γιόρτασε τα γενέθλιά του.

Όπως πάντα ευδιαθετος και με πολύ χαλαρό ντύσιμο υποδέχτηκε όσους θέλησαν να του ευχηθούν και έσβησε τα κεράκια της τούρτας που αποκάλυπτε την ηλικία του. Η ηλικία είναι απλά μια λεπτομέρεια μιας και με το αστείρευτο χιούμορ του παραμένει πάντα παιδί. Ο Μάρκος Σεφερλής έκλεισε τα 45 του χρόνια και δείχνει να το διασκεδάζει. Μάλιστα όπως είχε δηλώσει στην κάμερα του Fthis.gr νιώθει sexy και ανταποκρίνεται στο φλερτ των γυναικών.

Το γλυκό φιλί που αντάλλαξε με την όμορφη σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, είναι η απόδειξη της οικογενειακής τους γαλήνης που καλά κρατεί. Η Ζώζα Μεταξά, η οποία έχει επιστρέψει και πάλι ανανεωμένη μετά την μάχη της με την επάρατη νόσο ,παρέα με την κόρη που απέκτησε με τον Λευτέρα Πανταζή, Κωνσταντίνα Πανταζή αλλά και ο ταλαντούχος Γιάννης Καπετάνιος έδωσαν το "παρών" για να γιορτάσουν μαζί με τον αγαπημένο τους φίλο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR