counter

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού FACEBOOK - LEE HATTON

Όροι συμμετοχής διαγωνισμού FACEBOOK - LEE HATTON
Όροι συμμετοχής διαγωνισμού FACEBOOK - LEE HATTON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK

Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λ. Κηφισίας 10-12), σε συνεργασία με την εταιρεία COSMETIA ΑΕ που εδρεύει στον Γέρακα Αττικής (Αγίου Ιωάννη Θεολόγου & Δαμώνα) διοργανώνει κλήρωση on-line μέσω της σελίδας https://www.facebook.com/fthis.gr,  για όλους τους χρήστες της εν λόγω διαδικτυακής κοινότητας, υπό τους κατωτέρω όρους.
1.Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση θα πρέπει να είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας και άνω των 18 ετών.
2.Στην κλήρωση δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ και στην εταιρεία COSMETIA ΑΕ, καθώς και οι συγγενείς εξ αίματος και εξ αγχιστείας α΄ και β΄ βαθμού των ως άνω προσώπων.
3.Η διάρκεια της παρούσας προκήρυξης αρχίζει την 23/5/2017 (ώρα 19.00) και λήγει την 6/6/2017 (ώρα 23.59).
Για τη συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται:
i.η ενεργοποίηση ή διατήρηση ενεργού λογαριασμού («account») στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης «» (διεύθυνση: «www..com»).
ii.να προβεί ο χρήστης του  σε μια από τις παρακάτω ενέργειες: “” ή “” στην ανάρτηση η οποία φιλοξενείται στο παρακάτω : https://www.facebook.com/fthis.gr/photos/a.401926583205234.94055.394827097248516/1471862136211668/?type=3 (δηλαδή να σχολιάσει ή να κλικάρει στο πεδίο της παραπάνω ανάρτησης).
Κάθε χρήστης που θα ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία μέσα στο ως άνω αναφερόμενο χρονικό διάστημα ισχύος της παρούσας προκήρυξης συμμετέχει αυτόματα στην κλήρωση. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δέκα (10) νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν ένα σετ μακιγιάζ LEE HATTON. Το σετ περιλαμβάνει: α) Ρουζ: Compact Blushing Powder Νo 9 Charming Blushing, β) Κραγιόν: Hydrating Lipstick No 159 Always Sunny, γ) Τετραπλή σκιά: 4-Colors Presses Eye Shadow Νο 56 Waves, δ)Βερνίκι: Dry Quick Nail Color No 209 Open Sea.
Την Τετάρτη 7/6/2017 και ώρα 15.00 θα διενεργηθεί κλήρωση από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο της εταιρίας ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε., στα γραφεία της ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. (Λ. Κηφισίας 14, Μαρούσι). Η κλήρωση είναι δημόσια και οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορεί να είναι παρών κατά τη διενέργειά της.
4.Τα ονόματα των τυχερών που θα αναδειχθούν από την κλήρωση θα αναρτηθούν την Τετάρτη 7/6/2017 στη σελίδα της Διοργανώτριας στο (). Μετά την ανακοίνωση οι νικητές θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 14/6/2017 να καλέσουν τη Διοργανώτρια στο τηλέφωνο 210 2594100 για να κατοχυρώσουν το δώρο τους και να δηλώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία, διαφορετικά, χάνουν κάθε δικαίωμα σχετικά με τα ως άνω.
5.Οι τυχεροί που καταθέτουν ελλιπή, εσφαλμένα, άσεμνα ή προσβλητικά στοιχεία, είτε μέσω facebook, είτε κατά την ηλεκτρονική/τηλεφωνική επικοινωνία με τη Διοργανώτρια, χάνουν το δικαίωμα στο δώρο τους.
6.Η συμμετοχή και το δώρο είναι απόλυτα προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται ούτε ανταλλάσσονται με χρήματα.
7.Για τη χρήση του δώρου απαιτείται επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου αποδεικτικού της ταυτότητας στοιχείου. Σε αντίθετη περίπτωση, η παράδοση του δώρου δεν θα πραγματοποιείται.
8.Κάθε τυχερός συναινεί στη δημοσίευση του ονόματός του στην ως άνω σελίδα της Διοργανώτριας στο Facebook.
9.Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιονδήποτε λόγο που δεν μπορεί να αποδοθεί στην ίδια,ιδίως δεν φέρει ευθύνη σχετικά με το είδος, την έκταση, ή την ποιότητα των υπηρεσιών τρίτων.
10.Η εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε. θα τηρήσει αρχείο με τα μη ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια της παρούσας προκήρυξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει σήμερα, του Ν. 3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της παρούσας προκήρυξης. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας κλήρωσης και παράδοσης των δώρων, το εν λόγω αρχείο θα καταστρέφεται. Κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα να ζητήσει οποτεδήποτε, και χωρίς επιβάρυνση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων του που τηρούνται σε Αρχείο, κατά τους όρους του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και ιδίως τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντιρρήσεως). Για τυχόν άσκηση των σχετικών δικαιωμάτων από τους συμμετέχοντες οι τελευταίοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 210 2594100.
11.Η συμμετοχή στην παρούσα κλήρωση συνιστά αυτόματα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής σε αυτήν.
12.Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή καταργήσει όρους της παρούσας, να αναβάλει ή να μεταβάλει τις προθεσμίες και τις ημερομηνίες που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη, καθώς και να ματαιώσει την παρούσα προκήρυξη/κλήρωση για σπουδαίο λόγο. Στις περιπτώσεις αυτές, η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι των συμμετεχόντων ή/και οποιουδήποτε τρίτου. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR