counter

Οριστική ρήξη της Κατερίνας Καινούργιου με το Open

Οριστική ρήξη της Κατερίνας Καινούργιου με το Open
Οριστική ρήξη της Κατερίνας Καινούργιου με το Open

Σήμερα το πρωί παρακολουθήσαμε το τελευταίο "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τη συχνότητα του Open.

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για το Σεπτέμβρη, χωρίς όμως να διευκρινήσει τη συχνότητα που θα τη δούμε, παρά τις έντονες φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στον Alpha.

Το σίγουρο είναι ότι ανάμεσα στη διεύθυνση προγράμματος του σταθμού και στην Κατερίνα Καινούργιου, υπάρχει οριστική ρήξη με τα πρώτα σύννεφα να παρουσιάζονται στα μέσα της σεζόν μετά από μείωση κόστους της εκπομπής, μείωση ωρών μοντάζ, μείωση στις βάρδιες εξωτερικών συνεργείων κλπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η παρουσιάστρια προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους υπεύθυνους χωρίς ωστόσο εκείνοι να ανταποκριθούν σε όσα ζητούσε αυτή και άλλοι συντελεστές της εκπομπής της.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ" είπε στον αποχαιρετισμό της η Κατερίνα Καινούργιου η οποία διατηρεί άριστες σχέσεις με την ιδιοκτησία του σταθμού.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR