counter

Όρισαν επιτέλους ημερομηνία γάμου και μάλιστα σε σημαδιακή ημερομηνία!

Όρισαν επιτέλους ημερομηνία γάμου και μάλιστα σε σημαδιακή ημερομηνία!
Όρισαν επιτέλους ημερομηνία γάμου και μάλιστα σε σημαδιακή ημερομηνία!

Αυτός θα είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς καθώς το ζευγάρι όρισε την ημερομηνία του γάμου του η οποία δεν είναι τυχαία, αλλά σημαδιακή. Ο λόγος για το πολυσυζητημένο ζευγάρι, την Kim Kardashian και τον Kanye West που όρισαν την ημερομηνία του γάμου τους και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει καθώς ο γάμος τους δε θα είναι απλή υπόθεση.

Η Kim Kardashian δεν βλέπει την ώρα να ενωθεί με τον αγαπημένο της ράπερ καια πατέρα της κόρης της με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η 33χρονη celebrity πρόκειται να παντρευτεί στο Παρίσι στις 24 Μαΐου, ημέρα Σάββατο. Η ημερομηνία αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή και σημαδιακή, διότι οι αστρονόμοι προβλέπουν ότι ένας κομήτης θα σκάσει μέσα από την ατμόσφαιρα της Γης και θα δημιουργήσει μια λαμπρή βροχή μετεωριτών, φωτίζοντας τον ουρανό.

Οι καλεσμένοι θα πρέπει να ταξιδέψουν νωρίτερα για να παρευρεθούν στο γάμο του διάσημου ζευγαριού. Μπορεί η Kim Kardashian να δήλωσε ότι ο γάμος της θα είναι πολύ λιτός και μικρός αλλά σίγουρα επιφυλάσσει εκπλήξεις και μεγάλα πράγματα για εκείνη τη μέρα. Άλλωστε είναι και μια μεγάλη celebrity – star.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι η οικογένεια έχει το Botox και την πλαστική επέμβαση για… “πρωινό”, σκεφτείτε από πότε θα αρχίσουν να ετοιμάζονται και να καλλωπίζονται για το γάμο της Kim.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου ο Kanye West έχει αναλάβει όλη την οργάνωση του γάμου ακόμη και το τι θα φορέσει η σύζυγος του. Η Kim Kardashian θα αλλάξει μόνο μια φορά και το νυφικό της σίγουρα θα αγκαλιάζει και θα επιδεικνύει μοναδικά τις καμπύλες της. Η κόρη τους North θα έχει ενεργό ρόλο στην τελετή του γάμου τους. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR