counter

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Παντρεύονται σήμερα και βαφτίζουν τον γιο τους

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Παντρεύονται σήμερα και βαφτίζουν τον γιο τους
Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Παντρεύονται σήμερα και βαφτίζουν τον γιο τους

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Alpha “Σασμός”, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του Γεωργία Κρασσά, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πριν λίγο διάστημα έγινε γνωστό, πως ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών”.

«Ο Ορφέας  Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», έγραφε η αναγγελία.

Σήμερα ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη στην εφημερίδα “RealNews” ο γάμος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά θα γίνει σήμερα Σάββατο 11 Ιουνίου στο Κορωπί. Το ζευγάρι κρατά μυστικές τις λεπτομέρειες του μυστηρίου και θέλει να μοιραστεί αυτές τις στιγμές μόνο με τους κοντινούς του ανθρώπους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του θα βαφτίσουν σήμερα και τον γιο τους, που θα πάρει το όνομα Αχιλλέας- Κωνσταντίνος.

Όσα δήλωνε για τον γάμο ο Ορφέας Αυγουστίδης

«Με τη σύντροφο μου έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο. Είμαι ακόμα παράφορα ερωτευμένος με την Γεωργία. Ο ερχομός του γιου μας τα φώτισε όλα, με έκανε να την αγαπήσω περισσότερο. Περνάω πολύ χρόνο με τον γιο μου, χάνω μόνο το μπάνιο του το βράδυ. Στην αρχή ήμασταν όλη μέρα μαζί, μετά ξεκίνησα να δουλεύω», είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR