counter

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμου τους

Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμου τους
Ορφέας Αυγουστίδης- Γεωργία Κρασσά: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμου τους

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς τόσο τα επαγγελματικά του, όσο και τα προσωπικά του πάνε από το καλό στο καλύτερο.

Συγκεκριμένα, ο Ορφέας Αυγουστίδης πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha “Σασμός” και στην επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Η μηχανή του Τούρινγκ”, ενώ πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του Γεωργία Κρασσά, έφερε στον κόσμο υγιέστατο αγοράκι και όπως είναι αναμενόμενο και οι δύο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, ο Ορφέας Αυγουστίδης έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και επιθυμεί να προβάλει μόνο τα βήματά του στον χώρο της υποκριτικής.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Η εξομολόγηση του Ορφέα Αυγουστίδη: “Θέλω να έχω μια ουσιαστική σχέση με τον γιο μου”

Όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές ημέρες, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς θα ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά

Η αναγγελία του γάμου του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας Κρασσά δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Εφημερίδα των Συντακτών”.

«Ο Ορφέας  Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», έγραφε η αναγγελία.

Η πρώτη εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμου

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την αναγγελία του γάμου τους πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας 4 Απριλίου ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους βρέθηκαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη, “Κατά Ιωάννην” όπου ο ηθοποιός ανέγνωσε κάποια αποσπάσματα.

Στην εκδήλωση βρέθηκε και η μητέρα του Ορφέα Αυγουστίδη, Μαρία Τζομπανάκη.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Γεωργία Κρασσά να ποζάρουν χαλαροί και ευδιάθετοι.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR