counter

Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον 5 μηνών γιο του

Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον 5 μηνών γιο του
Ορφέας Αυγουστίδης: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον 5 μηνών γιο του

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησαν ο Ορφέας Αυγουστίδης και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, με αφορμή την έναρξη της σειράς «Σασμός». Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει στον 5 μηνών γιο του, που γεννήθηκε στις αρχές του περασμένου Απριλίου!

«Είναι περίεργο αλλά και ωραίο που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου στη σειρά. Η τηλεοπτική μου μητέρα είναι η μητέρα μου. Νομίζω πως το έχουμε βρει. Κάτι γίνεται ωραίο και ενδιαφέρον. Υπάρχει κάτι τρισδιάστατο σε αυτή τη σχέση εξ αρχής» είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σχετικά με τη νέα καθημερινότητα με τον γιο του και το όνομα που θα του δώσει, ο ηθοποιός τόνισε:  «Στο σπίτι είναι πολύ ωραία η καθημερινότητα με τον μικρό. Ασχολούμαι με την φροντίδα του παιδιού και το έχω βρει από πολύ νωρίς. Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη μάνα του παιδιού, τη σύντροφο σου αλλά για να συνδεθείς με όλη αυτή τη διαδικασία. Της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται και θέλω να είμαι κομμάτι αυτού του πράγματος. Θέλω να είμαι και εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφο μου. Αχιλλέας – Κωνσταντίνος θα ονομαστεί ο γιος μου. Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου».

Από την άλλη η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε: ««Με τον ρόλο που ερμηνεύω στο Σασμό έχω κοινά στοιχεία αλλά και μεγάλες διαφορές. Δηλαδή έχω την αφοσίωση που έχει αυτή η γυναίκα στα παιδιά και στην οικογένεια της. Δεν έχω αυτό που πρεσβεύει η Καλλιόπη σαν ιδέα. Πιστεύει και τροφοδοτεί την ιδέα της βεντέτας. Σαν Μαρία Τζομπανάκη διαφωνώ. Βέβαια, αν πείραζε κάποιος τον γιο μου ή τον γιο του γιου μου, δεν ξέρω τι θα έκανα… Να μην αφήσει ο Θεός να μου συμβεί αυτό».

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR