counter

Ορφέας Αυγουστίδης: "Θα κάνω γυμνισμό! Σιγά μην έρθει άνθρωπος να..."

Ορφέας Αυγουστίδης: "Θα κάνω γυμνισμό! Σιγά μην έρθει άνθρωπος να..."
Ορφέας Αυγουστίδης: "Θα κάνω γυμνισμό! Σιγά μην έρθει άνθρωπος να..."

Ορφέας Αυγουστίδης

Συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης και μίλησε για τον έρωτα, την Τέχνη αλλά και για τον γυμνισμό! Ο Ορφέας Αυγουστίδης αναφέρθηκε επίσης στα media της Ελλάδας αλλά και στο παιχνίδι της δημοσιότητας στην σημερινή εποχή.

-Θυσιάσετε την ανωνυμία σας και την εφηβική ανεμελιά; Όχι. Δεν θέλω να είμαι ο άνθρωπος μπροστά από τα φώτα. Δεν τα κυνηγώ. Με έχουν πάρει ξώφαλτσα μόνο δύο - τρία φλας.

-Δεν θα σκεφτείτε και δεύτερη και τρίτη φορά αν θέλετε να κάνετε γυμνισμό; Δεν θα πάω να κάνω γυμνισμό στο Καβούρι. Αν είσαι ανάμεσα σε γυμνιστές, δεν υπάρχει περίπτωση να σε φωτογραφίσει κάποιος από αυτούς. Υπάρχουν και ορισμένοι κανόνες εκεί.

-Άρα μπορείτε να περάσετε απαρατήρητος; Άμα δεν θέλεις να σε δουν, δεν σε βλέπουν. Εκτός από κάποιες περιπτώσεις μεγάλων ονομάτων και παρουσιαστών που βρίσκονται καθημερινά στην τηλεόραση. Τα εξώφυλλα και οι δημοσιεύσεις είναι μέρος της δουλειάς τους. Είναι κομμάτι της δουλειάς της Ελένης Μενεγάκη, για παράδειγμα, να βρίσκεται που και που, αν όχι κάθε μέρα, σε ένα εξώφυλλο. Και το κάνουν και πάρα πολύ καλά.

ΠΗΓΗ: Εγώ WEEKLY!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR