counter

Όπρα Γουίνφρεϊ: “Ο Χάρι μου είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του μωρού τους”

Όπρα Γουίνφρεϊ: “Ο Χάρι μου είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του μωρού τους”
Όπρα Γουίνφρεϊ: “Ο Χάρι μου είπε ποιος είχε αγωνία για το χρώμα του δέρματος του μωρού τους”

Την πρώτη τους συνέντευξη μετά την παραίτησή τους από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα έδωσαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Το ζευγάρι μίλησε για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Βρετανία και αποκάλυψε πως ενώ η Μέγκαν Μαρκλ ήταν έγκυος στον Άρτσι, το Παλάτι φοβόνταν για το χρώμα του δέρματος του μωρού.

«Μπορώ να σου δώσω ειλικρινή απάντηση. Σε αυτούς τους μήνες που ήμουν έγκυος, όλο αυτόν τον καιρό, είχαμε παράλληλα και την κουβέντα αυτή. Ότι δεν θα του δοθεί ασφάλεια. Δεν πρόκειται να του δοθεί ένας τίτλος. Και επίσης ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκούρο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί. Υπήρχαν συζητήσεις για το δέρμα του μωρού. Και τι θα σημαίνει αυτό και πώς θα μοιάζει. Δε θα πω ποιος έκανε αυτή την κουβέντα. Νομίζω αυτό θα ήταν καταστροφικό για εκείνους. Μου μεταφέρθηκε αυτό από τον Χάρι. Αυτές ήταν συζητήσεις που η Οικογένεια έκανε μαζί του. Και νομίζω… Δε μπορούσα να διαχειριστώ το γιατί…» είπε μεταξύ άλλων η Μέγκαν Μαρκλ.

Σήμερα το πρωί η Όπρα Γουίνφρεϊ εμφανίστηκε στο CBS και την εκπομπή “This Morning” και είπε ότι όταν έκλεισαν οι κάμερες ο Χάρι της ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν ούτε η γιαγιά του, Βασίλισσα Ελισάβετ, ούτε ο παππούς του, Φίλιππος, εκείνοι που ανησυχούσαν για το σκούρο το δέρμα του γιού του. Όπως της εκμυστηρεύτηκε ο Χάρι, η Ελισάβετ και ο Φίλιππος δεν συμμετείχαν καν σε αυτές τις συζητήσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR