counter

Onirama: Ασταμάτητες πρόβες πριν την μεγάλη πρεμέρα

Onirama: Ασταμάτητες πρόβες πριν την μεγάλη πρεμέρα
Onirama: Ασταμάτητες πρόβες πριν την μεγάλη πρεμέρα

Όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα των Onirama, το Σάββατο 15/11 στο Camorra!

Οι Onirama, το συγκρότημα που έχει αγαπηθεί και ξεχωρίσει όσο κανένα άλλο ετοιμάζει ένα πρόγραμμα που θα ξεσηκώσει τη νυχτερινή Αθήνα και θα αποτελέσει το talk of the town!

Oι εντατικές πρόβες για το ανανεωμένο πρόγραμμα του πιο δυναμικού συγκροτήματος βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους και οι Onirama ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν μία πρεμιέρα γεμάτη ενέργεια και ένταση το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στο Camorra (πρώην Kahlua), Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου.

Tο FTHIS.GR τρύπωσε στις πρόβες των ONIRAMA και εξασφάλισε φωτογραφίες, με το συγκρότημα να βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών.

Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα είναι μεγάλης διάρκειας, με επιτυχίες από διαφορετικά μουσικά είδη και θα ξεσηκώσει το κοινό με το εκρηκτικό πρόγραμμα των Onirama, τις ερμηνείες των ταλαντούχων Μιχάλη Ζέη και Νατάσας Μηνδρινού και την ξεχωριστή πινελιά του special act της Μάνιας Λεμπέση.

Το Camorra (πρώην Kahlua) με στοιχεία διακόσμησης από την αγαπημένη μας Ιταλία έχει ανακαινιστεί πλήρως με άνετους καναπέδες, επιβλητικό φωτισμό, προσεγμένο ήχο και δηλώνει πανέτοιμο να γίνει το νέο σας στέκι που θα σας χαρίσει  βραδιές γεμάτες κέφι, χορό και πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Opening: Σάββατο 15 Νοεμβρίου

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο συντροφιά με τους «Onirama» θα μάθουμε όλοι «Τι είναι αγάπη» ... Είστε έτοιμοι;

Επισκεφτείτε το νέο must της πόλης και διασκεδάστε με το αγαπημένο συγκρότημα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR