counter

Όνειρο Χριστουγέννων - Πήτερ Παν: Οι celebrities έγιναν για λίγο παιδιά με τα παιδιά τους

Όνειρο Χριστουγέννων - Πήτερ Παν: Οι celebrities έγιναν για λίγο παιδιά με τα παιδιά τους
Όνειρο Χριστουγέννων - Πήτερ Παν: Οι celebrities έγιναν για λίγο παιδιά με τα παιδιά τους

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Στην επίσημη πρεμιέρα του "Όνειρου των Χριστουγέννων" και της παράστασης "Πήτερ Παν" απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός πολλούς celebrity γονείς το Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου.

Η επίσημη πρεμιέρα του «Όνειρου των Χριστουγέννων»

Ένα "Όνειρο Χριστουγέννων" είναι ένας μαγικός παιχνιδόκοσμος με καρουσέλ, τραμπολίνο, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια. Μια Καστροπολιτεία φτιαγμένη με φαντασία και δημιουργικότητα από τον σκηνογράφο Αντώνη Χαλκιά, όπου ο Άγιος Βασίλης μέσα σε κρυστάλλινους πάγους, κάστρα και φρούρια περιμένει μικρούς και μεγάλους. Ακόμα ένα bazar δώρων, αμέτρητα βιβλία, face painting και μουσική σκορπούν χρώμα και θετική ενέργεια. Το «Όνειρο Χριστουγέννων» που διοργάνωσε η ΔΕΘ-HELEXPO στο Ηelexpo Palace  άνοιξε επισήμως τις πύλες του το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου. Πλήθος επωνύμων έδωσε το "παρών" με την συνοδεία των παιδιών του στα λαμπερά εγκαίνια και ο φακός τους απαθανάτισε σε καρέ που έδειχναν ότι το απόγευμα του Σαββάτου, έγιναν παιδιά μαζί με τα παιδιά τους.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν μεταξύ άλλων: η Έλενα Ασημακοπούλου με τον σύζυγό της Μπρούνο Τσιρίλο και την μικρή τους κόρη Μαρία-Ροζάρια, η Τζένη Μπότση, η Ευγενία Μανωλίδου με τον γιο της Περσέα, η Έλενα Ντάβλα με τον γιο της, η Έλλη Αγγελιδάκη με τον γιο της Άλκη, ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη με τον γιο τους, η Σοφία Παθέκα με τους γιους της Θάνο και Αλέξανδρο, η Αναστασία Περράκη με την κόρη της, η Μαργαρίτα Δρούτσα με τον σύζυγό της Γιάννη Τόλμη και την κόρη της Σεσίλια, η Αννίτα Ναθαναήλ με τις κόρες της, την 11χρονη Σύνθια και την 9χρονη Τερέζα και ο Πύρρος Δήμας με τον γιο του Νικόλα.

H πρεμιέρα της παράστασης "Πήτερ Παν"

Τον Πήτερ Παν τον έχουμε τον έχουμε απολαύσει στην μεγάλη οθόνη αλλά πλέον με "σάρκα και οστά" εμφανίζεται και στην σκηνή του ""Θεάτρον" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".Τον Πήτερ Παν υποδύεται ο Δημήτρης Μακαλιάς ενώ τον ρόλο του Κάπτεν Χουκ ενσαρκώνει ο Νίκος Κουρής. Ο Πήτερ Παν, η Γουέντι, ο Κάπτεν Χουκ, ο Στάρκι, η Τίνκερμπελ, τα «χαμένα παιδιά» και οι πειρατές έρχονται να χαρίσουν μαγεία και να μιλήσουν με την φιλία, την αθωότητα και την συλλογικότητα.

Επώνυμοι γονείς με τα παιδιά τους έδωσαν το παρών και σε αυτήν την πρεμιέρα. Ανάμεσα τους βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: Σίσσυ Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον γιο τους, η Χριστίνα Πολίτη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Αναστασία Περάκη, η Νίκη Κάρτσωνα, η Εύη Φραγκάκη και η Μπέττυ Μαγγίρα κ.α.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR