counter

Ομάδες MasterChef 2019 - Ποιοι έχουν απομείνει;

Ομάδες MasterChef 2019 - Ποιοι έχουν απομείνει;
Ομάδες MasterChef 2019 - Ποιοι έχουν απομείνει;

Η τελική δεκάδα του MasterChef 3 είναι γεγονός. Μετά την αποχώρηση του Χαράλαμπου το βράδυ της Τρίτης 19 Μαρτίου, τα πράγματα στο MasterChef δυσκολεύουν, μιας και οι απαιτήσεις των τριών κριτών αυξάνονται διαρκώς.

Ας δούμε αναλυτικά τις ομάδες των τριών κριτών αλλά και τους παίκτες που έχουν απομείνει.

Κριτές MasterChef

Ομάδα Πάνου Ιωαννίδη MasterChef

Η ομάδα με τα λιγότερα μέλη, καθώς πλέον αποτελείται από την Άλκηστις και την Ιωάννα.

Άλκηστις Αλεξάκη: Η 23χρονη διαγωνιζόμενη με καταγωγή από την Κρήτη βρέθηκε στο MasterChef έπειτα από απόφαση της καλύτερής της φίλης, να συμπληρώσει μυστικά την αίτηση συμμετοχής.

Ιωάννα Μπουρλόκα: Η αδελφή της ήταν εκείνη, που έκανε την αίτηση της Ιωάννας για το παιχνίδι. Θεωρεί πως το πείσμα της, ότι μπορεί να τα καταφέρει, είναι εκείνο που τη βοήθησε να μπει στο παιχνίδι. Για την Ιωάννα μαγειρική σημαίνει δημιουργία και μέντορας μάθηση. 

Ομάδα Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ο γνωστός chef έχει στην ομάδα του τον Πάνο, τον Ζαχίρ, τη Σπυριδούλα, τον Μανώλη και τον Χρήστο.

Πάνος Τόγιας: Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί θέλει να δείξει στον κόσμο, που αγαπάει τη μαγειρική, μια διαφορετική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά στο φαγητό. Στο παιχνίδι τον βοήθησαν να μπει οι φίλοι και η οικογένειά του. Για τον Πάνο η μαγειρική σημαίνει τα πάντα. Είναι αναμνήσεις, έρωτας, αγάπη, στοργή.

Ζαχίρ Γιαβαρί:  Η μαγειρική για τον Ζαχίρ είναι το μέλλον του, από μικρός αυτό είχε όνειρο, να γίνει μάγειρας. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του δυνατό άνθρωπο, έναν άνθρωπο, που δεν φοβάται τα δύσκολα. Για τον Ζαχίρ μέντορας είναι εκείνος, που θα τον βοηθήσει να φτάσει ψηλά.

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη: Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef για να κερδίσει μαθαίνοντας από τους καλύτερους.  Τη βοήθησε πολύ να μπει στο παιχνίδι η πίστη του άντρα της και των δικών της ανθρώπων. Η μαγειρική για τη Σπυριδούλα σημαίνει έρωτας χωρίς ταμπού. Χαρακτηρίζει τον εαυτό της δυναμική, ανεξάρτητη και νευρική

Μανώλης Σαρρής: Αν και θεωρεί πως ακούγεται κλισέ αλλά είναι αληθινό, αυτό που τον βοήθησε πάρα, πάρα πολύ να μπει στο παιχνίδι είναι η στήριξη των φίλων και της οικογένειάς του. Για τον Μανώλη φαγητό σημαίνει αγάπη.

Χρήστος Μπάρκας: Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και σίγουρα για να καταφέρει να διεκδικήσει την ποδιά του MasterChef. Για να λάβει μέρος στο παιχνίδι τον ενθάρρυναν δυο αγαπημένοι του φίλοι, ο Χρήστος και η Χριστίνα.

Ομάδα Σωτήρη Κοντιζά

Η ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά αποτελείται από τον Σταμάτη, την Ασημίνα και τον Παντελή.

Σταμάτης Κωβαίος: Η γυναίκα του ήταν εκείνη που έκανε τη δήλωση συμμετοχής, για τον Σταμάτη ίσως η αγαπημένη του βρήκε έναν ακόμα τρόπο για να τον κάνει να δείξει τις μαγειρικές του ικανότητες. Τον βοήθησαν να μπει στο MasterChef η οικογένειά  του και η αφοσίωσή του στη μαγειρική καθώς η κουζίνα για εκείνον είναι έμπνευση, αδρεναλίνη, ελευθερία.

Ασημίνα Ουστάλλι: Τη δήλωση συμμετοχής για την Ασημίνα έκανε η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε. Η πίστη και η αγάπη της αδελφής της αλλά και της φίλης της, πιστεύει πως τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Για την Ασημίνα η μαγειρική είναι ένα όνειρο και ο μέντορας το πρόσωπο, που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της

Παντελής Βούρος: Στο παιχνίδι τον βοήθησε να μπει η πίστη των δικών του ανθρώπων. Εκείνοι άλλωστε τον έπεισαν να δοκιμάσει. Για τον Παντελή μαγειρική είναι τέχνη, επιστήμη, αγάπη και μέντορας σημαίνει «πατέρας» στη μαγειρική.

MasterChef

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR