counter

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο τρόπος με τον οποίο επανήλθε το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες

Ολυμπία Χοψονίδου: Ο τρόπος με τον οποίο επανήλθε το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες
Ολυμπία Χοψονίδου: Ο τρόπος με τον οποίο επανήλθε το σώμα της μετά από 6 εγκυμοσύνες

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει 6 παιδιά και κατά την διάρκεια της καραντίνας περνούν όλοι μαζί όμορφο και δημιουργικό χρόνο.

Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη απάντησε σε follower της και στην ερώτηση πως έχει καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της, μετά από 6 εγκυμοσύνες.

«Επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για το πώς έχει φύγει η κοιλιά μου… και θα ήθελα να απαντήσω στην κάθε κοπέλα προσωπικά αλλά δεν μου είναι εύκολο… η διατροφή είναι το νούμερο ένα και μετά σίγουρα η γυμναστική… βέβαια να πω την αλήθεια με βοήθησε πάρα πολύ ένα λέιζερ που έκανα στην κοιλιά και στεναχωριέμαι που δεν το έκανα νωρίτερα για να προλάβω να κάνω και δεύτερη δόση… γιατί πραγματικά έχω δει διαφορά… Επίσης μια μέρα θα σας δείξω πως είναι η κοιλιά μου όταν σκύβω… για να μην νομίζετε ότι δεν έχω δέρμα ξεχειλωμένο… είναι αδύνατο να επανέλθει μια κοιλιά μετά από τόσες εγκυμοσύνες τόσο εύκολα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της Ολυμπίας Χοψονίδου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR