counter

80 + 1 φωτογραφίες από το λαμπερό party του ΟΚ!

80 + 1 φωτογραφίες από το λαμπερό party του ΟΚ!
80 + 1 φωτογραφίες από το λαμπερό party του ΟΚ!

Ένα party θεωρείται επιτυχημένο όταν έχει επώνυμες παρουσίες, εκπλήξεις, ξεχωριστούς καλεσμένους γεμάτους κέφι και ανεβασμένη διάθεση από την αρχή ως το τέλος. Αυτό ακριβώς συνέβη το βράδυ της Τρίτης, στο party του περιοδικού ΟΚ! στο χώρο τέχνης και φιλοξενίας, ELeon Loft, στο Βοτανικό.

Με θέα την Ακρόπολη, παρουσία του Προέδρου του Ομίλου ΑΝΤ1, κου Θοδωρή Μ. Κυριακού, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού, τηλεοπτικού και επιχειρηματικού κόσμου, διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με μουσική, χορό, εξαιρετικό φαγητό και ιδιαίτερα cocktails. Τη διοργάνωση ανέλαβε το τμήμα Marketing της “Δάφνη Επικοινωνίες Α.Ε.” με επικεφαλής τη διευθύντρια Marketing, Λευκή Βλάσση. Οικοδεσπότης, ο διευθυντής του περιοδικού ΟΚ! Νίκος Γεωργιάδης, που με την ομάδα του δίνουν όλο το χρόνο ζωή και λάμψη στο περιοδικό των διασήμων.

Στα highlights της βραδιάς, η live εμφάνιση των Rec, το No1 urban pop group και η μοναδική Αποστολία Ζώη που με δικές της αλλά και με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του διεθνούς ρεπερτορίου ξεσήκωσε τον κόσμο.

Έλενα Ράπτη, Κωνσταντίνος Αργυρός, Μαρία Μπεκατώρου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Σάσα Σταμάτη, Τάμτα, Λάκης Γαβαλάς, Νίκος Αναδιώτης, Νατάσα Καλογρίδη, Λάουρα Νάργες, Στράτος Τζώρτζογλου, Βάνα Μπάρμπα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Νίκος Παπαδάκης, Μαρίνα Πατούλη και η Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα, ήταν κάποιοι από αυτούς.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ που ακολουθεί με όλες τις εμφανίσεις.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR